All-Sleeper Team 2012 – forsvar

GENLÆS ARTIKLEN FRA 22. APRIL:

Vi er nået til anden del af vores serie om draftens “sleepers” – spillere, der bliver valgt senere i draften, men som kan overraske positivt.

Nu gælder det forsvaret:

DE (3-4) Taylor Thompson, SMU
I 2011 førte Thompson sin skole i sacks med otte styk i 13 kampe, hvor han også forcerede seks sacks. Han er bygget som en NFL-pass rusher med sin højde (6’6) og arme (34 inches), og han bevæger sig som en lineman og er ganske enkelt spækket med potentiale. Han er dog hamrende upoleret, og hans motivation er ikke altid helt, som den skal være. Men den konverterede ex-tight end kan overraske positivt og både få succes i angrebet og i forsvaret.

Projekteret: 5. runde

DE (4-3) Trevor Guyton, California
Guyton mangler et særligt eksplosivt antrit, og han er ikke nogen frygtindgydende pass rusher, men han er en type spiller, der kan have værdi på mange forskellige måder, og som man ved, hvad man får med ham, når man vælger ham. Hans motor kører hele tiden i højeste gear, han er kvik og arbejdsom og en leder, og han er en type talent, der kan overraske meget positivt i NFL og måske endda starte.

Projekteret: 4. runde

DT Mike Martin, Michigan
Det er svært ikke at holde af en spiller som Mike Martin, der konstant knokler og arbejder på banen. Han er bestemt ikke draftens mest talentfulde defensive tackle, men til gengæld kører hans motor hele tiden i højeste gear. Han vil især være et fit i et 4-3-forsvar, hvor han kan være én blændende rotationsspiller.

Projekteret: 3. runde

NT Hebron “Loni” Fangupo, BUY
Den religiøse Fangupo fra mormonuniversitet BYU tilbragte efter high school to år i Manila, Filipinerne på en religiøs mission, men er trods det ikke nogen venlig mand på banen. Her er han en “run stopper”, der kan få værdi på første og anden down, og som med sin komptakte bygning (6’0, 323) kan holde skansen.

Projekteret: 4. runde

OLB (edge rusher) Adrian Hamilton, Praire View A&M
Kan man misse The Scouting Combine, fordi man ikke modtager invitationen i tide? Ja, tilsyneladende kan man det. Adrian Hamilton var nemlig ikke på Praire View & AM’s anlæg, da invitationen kom, og fik den først så sent, at han missede muligheden for at deltage. Hamilton er ellers en lille, hurtig rush linebacker, der lavede utrolige 22 sacks i bare 11 kampe i 2011 på et lavt niveau. Han har ikke et godt instinkt, men bliver han poleret, har han en chance for at have værdi som pass rusher i NFL.

Projektet: 6. runde

OLB (4-3-LB) Terrell Manning, North Carolina State
En velbygget weakside-linebacker, der formentligt indleder karrieren som reserve, men som med tiden kan udvikle sig til en habil NFL-spiller. Han førte i 2011 den stærke ACC-konference i tacklinger for tab med 14 1/2 styk.

Projektet: 4. runde

ILB James-Michael Johnson, Nevada
Johnson er en holdkaptajn i college, der imponerede i de målbare øvelser ved The Scouting Combine (vertikalt hop på 37 inches), og som er moden, motiveret og arbejdsom. En klassisk middle linebacker, der mangler styrke og drøjde, men som potentielt kan starte en dag.

Projekteret: 4. runde

CB Ryan Steed, Furman
En cover 2-cornerback, der ikke kan følge med de hurtigere receivere, og som derfor ofte skal have hjælp, Men han har bevist, at han kan håndtere store, knapt så hurtige receivers (som Alshon Jeffery i 2010), og Steed har selvtilliden, intelligensen og ikke mindst en fantastisk football-personlighed til at blive en effektiv reserve i NFL, der i bedste fald kan starte i det rette system.

Projekteret: 5. runde

CB Ron Brooks, LSU
Hos LSU blev Brooks overskygget af flere andre, store navne, og derfor får han ikke meget opmærksomhed. Men han er en spiller, der allerede er blevet godt testet i en stærk konference (SEC), og som både løber 40 yards omkring 4,40 sekunder, og som samtidig kan hoppe 38 inches i luften. Han er en moden, motiveret “holdet-først” cornerback, der kan blive en enorm gevinst i nickel- og dimeforsvar, og som samtidig har potentiale som “gunner” på special teams.

Projekteret: 5. runde

S Matt Merletti, North Carolina
Merlettis store idol er den afdøde NFL-spiller og krigshelt, Pat Tilmann, og talentspejderne kan se noget af Tillmans personlige styrke i Merletti, der er søn af en tidligere direktør for Secret Service (og nuværende chef for Cleveland Browns’ sikkerhedsafdeling). Merletti er ufattelig energisk, rammer hårdt, giver sig selv 120 procent og er endda så intens til træning, at han skal holde lidt igen. Han er på ingen måde en god atlet, og det kan afholde ham fra at blive valgt i draften, men som menneske får du en utrolig person i Merletti, der potentielt kan blive en kamikaze-pilot på special teams.

Projektet: 7. runde

S Brandon Taylor, LSU
NFL Networks Charlie Casserly har blandt andre rost Taylor for åben skærm. LSU-spilleren var the The Tigers’ defensive leder i 2011, og han er en professionel, højt respekteret og moden safety, der måske ikke er bygget helt ideelt som en safety, men som mentalt er stærk, og som gerne ofrer kroppen på løbespil.

Projektet: 4. runde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *