5 draft-eksperter: Dem holder vi øje med til Scouting Combine

NFL Scouting Combine begynder i denne uge, og Draftday.dk har derfor spurgt fem draft-eksperter om, hvilken spiller de især ser frem til at se an i Indianapolis. Læs her svarene fra de fem eksperter:

DANE BRUGLER (Draftekspert, CBS Sportsline/NFL Draft Scout)

TE Adam Shaheen, Ashland
“Han har domineret på Division II-niveau og ser virkelig hurtig ud, men hans workouts i Indianapolis vil være afgørende for, hvilken draft-karakter han får.”

LANCE ZIERLEIN (Draftekspert, NFL.com/NFL Network)

WR Mike Williams, Clemson
“Efter min mening har Mike Williams brug for at have en god combine. Vi ved, at han er stor, og at han kan vinde kampe om bolden i luften, men jeg mener, at han virkelig kan hjælpe eller skade sig selv med hans 40 yard-tid og hans samlede workout. Farten betyder stadig noget for holdene, og de vil sikre sig, at han er hurtig nok. Hvis han ikke løber godt, kan han falde til de senere niveauer i 1. runde, men hvis han løber godt, kan det skubbe ham i top 10.”

WALTER CHEREPINSKY (Draftekspert, Walter Football)

DT Solomon Thomas, Stanford
“Jeg ser frem til at, hvad Solomon Thomas kan gøre. Han er en atletisk freak, og han kan levere nogle vilde workout-tal. Jeg har i en måned haft ham af brættet med fjerdevalget, og jeg mener, at han kan bekræfte sin position med en god uge.”

DAVE-TE’ THOMAS (Draft-ekspert. Drev i mange år “Scouting Service Inc.”, hvor han på konsulentbasis scoutede spillere for 26 NFL-hold. P.t. er han konsulent for New England Patriots og New York Giants, der begge hyrede ham i januar.)

CB Jalen Myrick, Minnesota
“Det første, du lægger mærke til ved Myrick, når han løber ned af banen, er hans fantastiske kontrol over kroppen, for han er så fleksibel, at han formentligt ville kunne lave saltomotaler og stadig bevare sin evne til at indhente det forsømte på et spil.”

CHAD REUTER (Draftekspert, NFL.com)

S/LB Jabrill Peppers, Michigan/QB Patrick Mahomes, Texas Tech
“Jeg mener, at den vigtigste workout er Jabrill Peppers’ workout. Han skal vise holdene, at han har antrittet til at være en safety eller cover-linebacker, der kan blive valgt i 1. runde. Patrick Mahomes’ kaste-session er også vigtig. Atletisk set er han fantastisk, men kan han vise holdene, at hans teknik er solid?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *