5 der forbedrede draftværdi ved Senior Bowl

2014 Senior Bowl er overstået, og som altid var der talenter, der imponerede og forbedrede deres draftværdig. Her er fem vindere fra dette års draftevent.

VINDERNE

DT Aaron Donald, Pittsburgh
Donald var suverænt den bedste forsvarsspiller under Senior Bowl. Til trods for sine kun 6’1 og 288 pund viste han gang på gang både stærk teknik og power, og han var nærmest umulig at stoppe ugen igennem. Ligner et sent valg i første runde eller tidligt i anden runde.

OT Zack Martin, Notre Dame
Efter Donald er Martin formentligt den, der har forbedret sin værdi mest. Kom til Mobile som et andendagsvalg med en fremtid som guard, men han viste stærk teknik, styrke og let benarbejde, og at han trods sine “korte arme (32 1/4 inches) kan begå sig på som venstre tackle. Har Pro Bowl potentiale som guard og er en stærk kandidat til første runde.

QB Derek Carr, Fresno State
Carr var den bedste af de deltagende quarterbacks, og han gav gentagende gange prøver på sin stærke, præcise arm. Netop det vil hans tilhængere fremhæve, mens kritikere vil lægge vægt på, at Carr stadig mangler en del i forhold til fornemmelse for lommen og presset. Talent til anden runde men kan blive overdrafted i den øverste del af første runde.

DE Dee Ford, Auburn
Den 6’2 og 243 pund store Ford er en “tweener”, men han er ekstremt hurtig af snappet og har uhyggelig fart i støvlerne. Det viste han flere gange under Senior Bowl, og under showkampen lavede han desuden to sacks og blev kåret til kampens MVP. Fords motor kører non-stop, og han har den rette mentalitet, og det kan lande ham i første runde, selvom anden runde lige nu virker mest sandsynligt.

OT Brandon Thomas, Clemson
Thomas kom til Mobile som guard men kan have forladt Senior Bowl som venstre tackle på grund af stærkt fodarbejde og dygtig arbejde med hænderne. Thomas har lange arme (34 3/8) Bør som minimum blive en stærk guard.

DE GJORDE DET OGSÅ GODT…

DL Justin Ellis, Louisiana Tech, der byggede videre på en god East-West Shrine Game-præstation… DL DeAndre Coleman, California, der viste, at han trods sine 6’5 og 315 pund er utrolig adræt og kan bevæge sig hurtigt… OT Joe Bitonio, Nevada, der ikke er super atletisk men til gengæld viste masser af styrke, teknik og forståelse for spillet… CB Stanley Jean-Baptiste, Nebraska, der sammenlignes med Richard Sherman og med sine 6’3 og 207 lavede flere spil på grund af sin højde og fysik… RB James White, Wisconsin, der ugen igennem viste, at han er en komplet running back, der både kan løbe, gribe og blokere… TE Crockett Gilmore, Colorado State, der sluttede ugen af med et 17-yard touchdown i showkampen og ugen igennem viste sikre hænder… LB Chris Borland, Wisconsin, der med sine 5’11 og 245 pund flashede hurtighed og næse for bolden… LB Christian Kirksey, Iowa, der var forrygende som blitzer og sjældent var ude af et spil på grund af sin hurtighed… LB Christian Jones, Florida State, der viste sig som en komplet pakke… DE Caraun Reid, Princeston der som Ivy League-spiller viste, han kunne være med på højere niveau og krydrede med to sacks i showkampen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *