2017 NFL mock draft – Jacob Nørtov final

Vi står foran en af de mest uforudsigelige drafts i mange år. Måske den mest uforudsigelige i de sidst 10 år. Men det er det, der gør draften sjov og spændende.

Her er mit bud på de 32 navne, der ender i første runde.

God draft!

1. Cleveland Browns – ED Myles Garrett, Texas A&M
Garrett eller Mitch Trubisky? Det er det helt store spørgsmål få timer før draften. Jeg går med Garrett, der uden sammenligning er den bedste spiller i draften. Kan det blive Trubisky? Ja, alt kan ske, men det vil være en kæmpe overraskelse, selvom Adam Schefter har rapporteret, at Trubisky fortsat er inde i billedet. Browns kan komme ud af draften med Garrett og Trubisky, hvis de handler op fra 12.-valget. De kan ikke komme ud af draften med de to spillere, hvis de tager Trubisky – for så tager 49ers Garrett. Jeg går med draftens bedste spiller. Det bør Browns også gøre.

2. San Francisco 49ers – S Jamal Adams, LSU
Helt ærligt ved jeg ikke, hvad 49ers vil gøre. Der er har været helt lukket omkring general manager John Lynch, der endda har sagt, at han ikke ved, hvem der har spredt rygtet om, at de vil vælge Mitch Trubisky. Anyway, jeg tror, det bliver enten Jamal Adams, Solomon Thomas eller Marshon Lattimore, og Adams er den hjørnesten på forsvaret og i omklædningsrummet, som Lynch ønsker.

3. Chicago Bears – ED Solomon Thomas, Stanford
For et par uger siden talte vi om i vores podcast, at Ryan Pace tager atlestiske spillere med upside. Som Kevin White; som Leonard Floyd. Derfor kunne Thomas være et target. Jeg tror, Bears board er Thomas, Adams og Lattimore, og derfor bliver det Thomas. Han passer godt ind i Vic Fangios system. Outsider-valget er en quarterback, men jeg tror det er for tidligt.

4. Jacksonville Jaguars – RB Leonard Fournette, LSU
Jeg har ingen anelse om, hvad Tom Coughlin vil gøre. Det kan blive en defensive lineman eller en quarterback, men jeg tror, de tager Fournette. Han er en unik running back, der kan tage enormt pres af Blake Bortles og hjælpe Jaguars’ allerede stærke forsvar. Fournette bliver Coughlins nye “Fred Taylor”.

5. Tennessee Titans – CB Marshon Lattimore, Ohio State
Titans vil gerne trade ned, og det her kan være spottet, som Browns vil op til for at sikre sig Trubisky. Det er bare lettere sagt end gjort og koster en hel del. Hvis Titans beholder valget, vil en receiver og cornerback være i spil. Jeg går med den bedste spiller på de positioner, og det er Lattimore. Outsider-valget er defensive tackle Jonathan Allen.

6. New York Jets – S Malik Hooker, Ohio State
Det populære valg er tight end O.J. Howard, men Jets er nødt til at gøre noget ved deres forsvar. De har været stærkt interesseret i safeties, og Lattimore vil også være inde i billedet, hvis han er på brættet. Men det er han ikke, og derfor bliver det Hooker.

7. Los Angeles Chargers – DT Jonathan Allen, Alabama
Chargers kan gå flere retninger, og de kan vælge at give Marcus Mariota et ekstra våben. Allen er dog for god en spiller, og Tom Telesco vælger normalt den bedste spiller på sit bræt. Samtidig napper han spillere fra store universiteter, og Allen passer godt til Chargers’ system.

8. Carolina Panthers – RB Christian McCaffrey, Stanford
Det kan være en total and, at McCaffrey er i Panthers’ søgelys, men det ville give god mening. Panthers har brug for en offensiv playmaker, og McCaffrey er en do-it-all type, der i college løb bolden mellem 250-350 gange pr. sæson. Han er måske den bedste route-runner i draften, og kan bruges som returner. Han er et top 10-pick.

9. Cincinnati Bengals – TE O.J. Howard, Alabama
Bengals sidder i et prime spot og får en klassespiller uanset hvad. De kan gå med en defensive lineman og styrke deres pass rush, eller de kan vælge en linebacker. Jeg tror dog, at de går med O.J. Howard. Han kan meget vel være bedst graded på deres board, og med en usikker fremtid for Tyler Eifert (skadet), der i øvrigt er free agent efter denne sæson, giver det god mening med Howard.

10. Buffalo Bills – LB Haason Reddick, Temple
Bills kan gå flere veje, og quarterback er også inde billedet. Det samme er en receiver. Problemet er bare, at Bills mangler linebackers med fart. Reggie Ragland ikke sidelinje-til-sidelinje typen, men det er Reddick. Han er den bedste WILL 4-3 linebacker i årets draft, og han kan bruges som pass rush-trussel, når det kræves. Han bliver Sean McDermotts Luke Kuechly.

11. New Orleans Saints – ED Derek Barnett, Tennessee
Jeg er ikke fan af Barnett, men det er mange andre. Han slog Reggie White sack-rekord i college, og han vil passe godt til Saints. New Orleans skal booste deres pass rush, og det gør de med et valg af Barnett. Hold også øje med Reuben Foster i et her spot.

12. Cleveland Browns – QB Mitch Trubisky, North Carolina
Jeg har svært ved at projektere quarterbacks i år, og jeg er ikke en gang sikker på, at Trubisky er Browns’ foretrukne. Men nu får de ham, fordi der trods alt er masser af buzz omkring ham til Cleveland. Hvis ikke de vælger quarterback, ligner Davis Webb et godt bud i anden runde.

13. Arizona Cardinals – ILB Reuben Foster, Alabama
Cardinals har lige fået Daryl Washington tilbage fra karantæne men lad os være ærlige. Washington har ikke spillet i tre år, og han er over 30 år. Karlos Dansby er 35 år, og Cardinals har brug for en ny leder på forsvaret. Foster er en forrygende profil, der kan lære af Dansby og overtage lederrollen næste år.

14. Philadelphia Eagles – WR Corey Davis, Western Michigan
Jeg tror, at Gareon Conley ville have været Eagles’ valg, men nu går de med en offensiv spiller i stedet. Det kan blive Mike Williams eller Davis, og jeg tror mest på Davis. Han vil kunne vokse sammen med Carson Wentz.

15. Indianapolis Colts – ED Charles Harris, Missouri
Colts har desperat brug for pass rush, og Chris Ballard kommer fra Kansas City Chiefs, der havde overflod med Tamba Hali og Dee Ford. Nu får han sin egen sack-mester i Charles Harris fra Missouri. Hold øje med Takkarist McKinley her, det kan også være en mulighed.

16. Baltimore Ravens – OT Cam Robinson, Alabama
Jeg har længe haft Robinson i det her spot til Ravens. Han kan være højt på deres board, og de har helt sikkert et behov på positionen. Ravens ønsker at bygge en offensiv linje som Dallas Cowboys, og Robinson vil kunne starte på højre tackle.

17. Washington Redskins – ED Takkarist McKinley, UCLA
McKinley er overalt på boards og i mock drafts, og jeg tror sagtens, han kan falde helt til bunden af første runde på grund af en skulderskade. Han starter nok sæsonen på PUP-listen, men han er en fremragende pass rusher, der kan hjælpe Redskins.

18. Tennessee Titans – WR John Ross, Washington
Ross har hængt ved for længe til, at jeg tør ændre mit valg. Jeg erkender, at han har en alvorlig skadeshistorik, men Titans har brug for at give Marcus Mariota et eksplosivt våben, der kan score touchdowns.

19. Tampa Bay Buccaneers – RB Dalvin Cook, Florida State
Bucs er ikke bange for tage spillere med off field-issues, og de har gode forbindelser til Florida State, hvor quarterback Jameis Winston også kom fra. Cook er en en fremragende spiller, der vil styrke Bucs’ angreb.

20. Denver Broncos – OT Ryan Ramczyk, Wisconsin
Broncos’ offensive linje har brug for akut hjælp, og derfor tror jeg, det bliver Ramczyk over Garett Bolles. Broncos skal beskytte deres quarterback, og derfor styrker de den offensive linje. Et trade op kan være for running back Christian McCaffrey.

21. Detroit Lions – TE David Njoku, Miami
Njoku er en fantastisk atlet, og han vil med det samme give quarterback Matthew Stafford et fremragende mål ned ad banen. Eric Ebrons tid i Detroit rinder ud, og fremtiden tilhører den fremragende pass catcher Njoku.

22. Miami Dolphins – LB Jarrad Davis, Florida
Ideelt set vil Dolphins have en pass rusher som Charles Harris eller Derek Barnett, men de er for længst af brættet. Derfor går de med plan b, som er at styrke forsvaret mod løb. Her er Davis et fremragende valg.

23. New York Giants – OT Garett Bolles, Utah
Giants er langt fra vilde med gruppen af offensive tackles, men Bolles er angiveligt deres højst rangerede på positionen, og derfor napper de ham. Giants’ offensive linje har brug for en atletisk startende venstre tackle, og det kan Bolles udvikle sig til om et års tid.

24. Oakland Raiders – CB Marlon Humphrey, Alabama
I dagens NFL har man brug for flere startende cornerbacks, og Raiders kan bruge et par stykker. Humphrey er en stor, hurtig type, der kan overtage jobbet som starter på den ene flanke allerede som rookie.

25. Houston Texans – QB Patrick Mahomes II, Texas A&M
Jeg er ikke sikker på, at Mahomes når her til, men Texans har vist stor interesse for den dygtige passer. Kan han blive skolet i Bill O’Briens system i et år eller to, kan der vente en stor fremtid. Han er en dygtig leder, der kommer fra en familie med en baggrund i professionel sport.

26. Seattle Seahawks – S Obi Melifonwu, UConn
Richard Sherman kan være på vej ud, og Kam Chancellor er snart kontraktfri. Seahawks har brug for at finde en ny, stor fysisk defensiv back, og Melifonwu passer godt på den profil. UConn-talentet kan spiller både cornerback og safety.

27. Kansas City Chiefs – WR Mike Williams, Clemson
Williams dropper langt i den her mock. Han kan gå alt fra top 10 til bunden af første runde, og jeg overvejede ham med det 18. valg. Men nu ryger han her til Chiefs, hvor han vil give Alex Smith et stor, fysisk backshoulder-fade mål.

28. Dallas Cowboys – CB Adoree’ Jackson, USC
Dallas vil helst have en af de bedste pass rushers, men de er for længst væk. Så derfor bliver det en cornerback. Jackson kan være inde i billedet, og det samme kan Kevin King være. Hold også øje med Quincy Wilson.

29. Green Bay Packers – CB Kevin King, Washington
Packers har brug for en outside linebacker, running back og cornerback, og den sidste position trumfer de andre to. Kan det blive en rusher eller en running back? Ja, men jeg tror på en cornerback. Packers er vilde med Kevin King.

30. Pittsburgh Steelers – ED Jordan Willis, Kansas State
Willis ligner en rigtig “Steeler”. Han arbejder stenhårdt til fløjten lyder, og han er tough og fysisk. Han vil passe godt ind i Steelers’ forvarssystem og give dem en pass rush-trussel, som de lige nu mangler.

31. Atlanta Falcons – OG Forrest Lamp, Western Kentucky
Falcons kan gå mange retninger, og mest af alt tror jeg, at de handler op efter en pass rusher. Men her er der ingen trade, og derfor går de med den bedste guard på brættet. Det er uden sammenligning Forrest Lamp.

32. New Orleans Saints – CB Tre’Davious White, LSU
Saints har brug for mindst én og potentielt to startende cornerbacks. Tre’Davious White er en navn, som længe har været i spil til Saints, og han vil give dem en stærk mand-til-mand type. Picket kan sagtens handles til et hold, der ønsker en quarterback = DeShaun Watson…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *