2017 NFL draft review: Washington Redskins

Hatten af for Bruce Allen og Washington Redskins, der havde en virkelig stærk draft i år. Ikke mindst i 1. runde.

Draftklasse

DE Jonathan Allen, Alabama (1/17)
OLB Ryan Anderson, Alabama (2/49)
CB Fabian Moreau, UCLA (3/81)
RB Samare Perine, Oklahoma (4/114)
S Montae Nicholson, Michigan (4/123)
TE Jeremy Sprinkle, Arkansas (5/154)
C Chase Roullier, Wyoming (6/199)
WR Robert Davis, Georgia State (6/209)
S Josh Harvey-Clemons, Louisville (7/230)
CB Josh Holsey, Auburn (7/235)

Det kunne vi lide

Rigtigt meget. Redskins havde selv uden Scot McCloughan, der kort tid før draften blev fyret som general manager, en virkelig stærk draft. Men især ét valg var ekstra imponerende – nemlig førsterundevalget. Defensive lineman Jonathan Allen var et top 3-valg, men spørgsmålstegn ved hans skuldre (som, nogle kilder frygter, er kronisk skadede) sendte ham ned gennem 1. runde. Men ved 17. valget havde han fremragende værdi, og Allen kan blive en Pro Bowler år efter år i NFL. En ekstremt talentfuld lineman, der samtidig giver Redskins den pass-rusher, som har har savnet.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Det var en helt igennem virkelig god draft af Bruce Allen og Co. Én af de bedste fra de 32 NFL-hold i 2017-draften.

Sleeper

Perine kan blive en “featured back” hos Redskins, hvor han med tiden meget vel kan slå “Fat Rob” Kelley af pinden som førstevalg. Han forlod Oklahoma – en skole, der har produceret Adrian Peterson – som alle tiders førende i rushing yards. Perine er en stor, stærk back, der kan håndtere en stor arbejdsbyrde, hvis der er behov for det. Han bryder mange tacklinger, plover sig vej gennem forsvarsspillere og er i det hele taget svær at nedlægge. En sandsynlig “sleeper” fra denne draft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *