2017 NFL draft review: Seattle Seahawks

Seahawks fandt hele 11 spillere i draften og fandt en mulig cornerback-starter i 3. runde. Hvordan klarede de sig ellers? Få her en vurdering.

Draftklasse

DT Malik McDowell, Michigan State (2/35)
C Ethan Pocic, LSU (2/58)
DB Shaquill Griffin, LSU (3/90)
SS Delano Hill, Michigan (3/95)
DT Nazair Joners, North Carolina (3/102)
WR Amara Darboh, Michigan (3/142)
FS Tedric Thompson, Colorado (4/111)
S Mike Tyson, Cincinnati (6/187)
OT Justin Senior, Mississippi State (6/210)
WR Daid Moore, East Carolina (7/226)
RB Christopher Carson, Oklahoma State (7/249)

Det kunne vi lide

Valget af Griffin i 3. runde. Den 6’0-, 194 pund-store spiller har “Seahawks cornerback” skrevet hen over sig. Han er høj, fysiskbetonet og aggressiv, og han kan meget vel blive Richard Shermans afløser, men han kan også tilkæmpe sig en plads som starter modsat Sherman i 2017. Han har faktisk længere arme end Sherman, og ved The Scouting Combine løb han 40 yards på 4,38 sekunder. Griffin, der samtidig er en rigtig god fyr uden for banen, kan blive en profil i Seahawks’ forsvar.

Det kunne vi ikke lide

Jeg er ikke begejstret for Malik McDowell – slet ikke i toppen af 2. runde. Han har talent til top 5, men har slet ikke hovedet med sig og storskuffede i 2016, hvor han spillede under evne og slet ikke gav sig 100 procent. Det fortsatte ind i “draft season”, hvor han angiveligt leverede nogle forfærdelige interviews ved The Scouting Combine. Han er draftens største “boom or bust”, men for et hold, der har flere huller i truppen, end mange synes klar over, var det ikke nødvendigt at vælge McDowell. Slet ikke når en offensive lineman som Forrest Lamp stadig var på brættet. Oven i købet brugte Seahawks i 3. runde endnu et draft pick på en ustabil defensive tackle i Nazair Jones.

Sleeper

Der var scouts, der før draften havde sammenlignet Tedric Thompson med Malik Hooker. Sidstnævnte, som Colts valgte i 1. runde, er bedre og dækker et større område, men Thompson har lidt af samme evner og har bedre “ball skills” – han lavede 13 interceptions hos Colorado. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Thompson før eller siden tager over for Earl Thomas, der tidligere i offseason flirtede med et karrierestop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *