2017 NFL draft review: Philadelphia Eagles

Få hold havde en så stærk draft i 2017 som Philadelphia Eagles. Hele vejen igennem fik ørnene god værdi – herunder i 4. runde, hvor holdet fandt en fantastisk sleeper.

Draftklasse

DE Derek Barnett, Tennessee (1/14)
CB Sidney Jones, Washington (2/43)
CB Rasul Douglas, West Virgnia (3/99)
WR Mack Hollins, North Carolina (4/118)
RB Donnel Pumphrey, San Diego State (4/132)
WR Shelton Gibson, West Virginia (5/166)
S Nate Gerry, Nebraska (5/184)
DT Elijah Qualls, Washington (6/214)

Det kunne vi lide

Det hele! Eagles havde en noget-nær drømme-draft, der begyndte i toppen med et stærkt valg af Derek Barnett, der kan blive en top-rusher i NFL, som fortsatte med det modige, men kalkulerede valg af akillesseneskadede Sidney Jones i 2. runde, videre til det værdimæssigt stærke valg af Rasul Douglas i 3. Runde – og med flere forrygende valg på tredjedagen. Herunder af Hollins, Pumphrey og Gibson, der alle kan blive big time-playmakers i NFL. En meget stærk draft-klasse af Howie Roseman.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Værdien var stærk ved alle valg, og Eagles fik adresseret alle behov.

Sleeper

Det blev Eagles, der valgte min yndlings-sleeper i hele draften. Jeg er vild med Mack Hollins, der har en fremragende størrelse (6’4, 221) og samtidig en god fart i fødderne. Han kan blive en farlig dyb trussel for ørnene – og i college scorede han hele 20 touchdowns på bare 71 catches. Men dét, der gør ham ekstra interessant, er, at han samtidig er en formidabel special teamer. Flere special teams-coaches i NFL har ifølge NFL Network set sig lune på Hollins’ evner på special teams, hvor han især i “kick coverage” kan blive en stjerne. De håbede, at deres hold ville vælge Hollins. Men de blev snydt af Eagles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *