2017 NFL draft review: New York Jets

New York Jets ramte plet med flere af deres høje draftvalg, men de forsømte i den grad to positioner. Det kan vise sig at blive et problem både på kort og lang sigt.

Draftklasse

S Jamal Adams, LSU (1/6)
S Marcus Maye, Florida (2/39)
WR ArDarius Stewart, Alabama (3/79)
WR Chad Hansen, California (4/141)
TE Jordan Leggett, Clemson (5/150)
DL Dylan Donahue, West Georgia (5/181)
RB Elijah McGuire, Louisiana-Lafayette (6/188)
CB Jeremy Clark, Michigan (6/197)
CB Derrick Jones, Mississippi (6/204)

Det kunne vi lide

New York Jets fik valgt mange spillere, der kan gå ind og styrke truppen her og nu. Værdien var god, og Jets strakte sig ikke for at dække åbenlyse behov.

Valget af Jamal Adams lignede meget valget af Leonard Williams for nogle år siden, idet han på magisk vis faldt til Jets, selvom han var projekteret i top tre. Det var næsten klassisk Mike Maccagnan.

Adams kommer til at ændre kulturen på Jets’ forsvar, og det samme gør Marcus Maye i anden runde. Han var de sidste to sæsoner lederen på Gators forsvar. Wide receiver ArDarius Stewart ligner en starter dag ét, og tight end Jordan Leggett giver Jets en virkelig dygtig pass catcher. Alt i alt slap Jets virkelig godt fra draften.

Det kunne vi ikke lide

Når det så er sagt, så forsømte Jets i den grad at dække deres store behov på cornerback-positionen. To valg i sjette runde hjælper dem ikke her og nu, og det er langt fra sikkert, at det hjælper dem på sigt.

Starterne hedder derfor fortsat Maurice Claiborne og Buster Skrine, og førstnævnte har de sidste fire sæsoner misset 32 kampe på grund af skader. Skrine er en middelmådig starter, så Jets har fortsat et stort hul på positionen.

Den offensive linje fik heller ikke ekstra hænder, og den var i forvejen under middel. Det ser jeg som et kæmpe problem, specielt hvis Jets kaster unge Christian Hackenberg i kamp i løbet af sæsonen.

Sleeper

Jeg er vild med valget af wide receiver ArDarius Stewart, der kommer til at starte modsat Eric Decker. Stewart er en hård nyser, der løb det fulde rute-træ i college, og han er en fysisk type, der kan vinde 50/50-bolde. Samtidig er han dygtig med bolden i hænderne, og han passer perfekt til Jets’ West Coast-system. Stewart bør som minimum udvikle sig til en solid to’er i NFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *