2017 NFL draft review: New Orleans Saints

New Orleans Saints lavede et lille scoop i 1. runde, men formåede ikke at finde en stærk tilføjelse til positionen, hvor det ellers var et “must” at finde en opgradering.

Draftklasse

CB Marshon Lattimore, Ohio State (1/11)
OT Ryan Ramczyk, Wisconsin (1/32)
S Marcus williams, Utah (2/42)
RB Alvin Kamara, Tennessee (3&67)
LB Alex Anzalone, Florida (3/76)
OLB Trey Hendrickson, Florida Atlantic (3/103)
DE Al-Quadin Muhammad, Miami (6/196)

Det kunne vi lide

Valget af Lattimore. I en generelt stærk draft-klasse fik Saints virkelig god værdi med valget af Ohio State-cornerbacken, der overraskende faldt ud af top 10, og som Saints samlede op. Lattimore var draftens bedste cover-corner og har Pro Bowl-potentiale, og han kan blive endnu bedre end Malcolm Butler, som holdet var ved at smide en dyr kompensation til New England for at få fat i. Spørgsmålstegn ved hans baglår, der har været skadet flere gange og ført til ekstra foranstaltninger hos Ohio State (yoga, særlig diæt, færre træningspas) trækker ned, men samlet er Marshon Lattimore et top 5-talent, som lukker et kæmpe hul i Saints’ problemfyldte, men nu forbedrede forsvar.

Det kunne vi ikke lide

Jeg var overrasket over, at Saints ikke hårdere angreb behovet for en pass-rusher. De valgte to defensive ends, men ingen af de to bliver “impact players”, selvom de har et fint talent. Men Saints kan ikke regne med dem fra dag 1, og det er problemet. I februar sagde head coach Sean Payton, at det var et “must”, at Saints fandt en “pass-rusher”, der kunne forbedre et forsvar, som i 2016 var nummer 30 i sacks. Free agency-tilføjelsen Alex Okfaor (Cardinals) gør ingen stor gavn på det område, og derfor fik Saints ikke rigtigt gjort noget ved “must”-problemet. Hverken i free agency eller i draften.

Sleeper

Trey Hendrickson kan med tiden blive en rigtig god rotations-pass-rusher. Han imponerede ved The East-West Shrine Game og er en hårdtarbejdende, aggressiv forsvarsspiller, der aldrig giver op, og som laver mange af sine sacks (13,5 sacks i 2016) via sin iver og viljestyrke. Han har korte arme (32 inches) i forhold til en ideel pass-rusher, hvilket helt sikkert formindskede hans værdi hos nogle hold, men samlet set er han en defensive end, der kan blive mere end solid i NFL – og som ikke mindst kan blive virkelig god på special teams (han blokerede fire spark i 2016).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *