2017 NFL draft review: Los Angeles Rams

Rams fandt flere forstærkninger til Jared Goff, men valget af en tight end med det 44. draft pick var lidt overraskende.

Draftklasse

TE Gerald Everett, South Florida (2/44)
WR Cooper Kupp, Eastern Washington (3/69)
S John Johnson, Boston College (3/91)
WR Josh Reynolds, Texas A&M (4/117)
OLB Samson Ekubam, Eastern Washington (4/125)
DT Tanzel Smart, Tulane (6/189)
FB Sam Rogers, Virginia Tech (6/206)
DE Ejuan Price, Pittburgh (7/234)

Det kunne vi lide

Jared Goff – sidste års topvalg – havde brug for flere våben, og det fik han i en draft, hvor Rams ikke havde noget førsterundevalg (på grund af sidste års handle op efter Goff), men hvor holdet i overraskende stor grad valgte pass catchers. Tre af de første fire valg var enten wideouts eller tight ends, og selvom man kan diskutere værdien af valgene (i forhold til hvornår spilleren blev valgt) skal Les Snead og Sean McVay have ros for at jagte hjælp til Goff på aggressiv vis. Især Josh Reynolds, der kan blive den dybe trussel, som vædderne har savnet i årevis, var et værdimæssigt stærkt og klogt valg.

Det kunne vi ikke lide

Lige så godt, det var, at Rams valgte flere receivers, lige så overraskende var det også, at spillerne blev valgt, hvor de blev. Gerald Everett var anset for at være et top 75-valg, men Rams valgte ham allerede med 44. valget – det var tidligt. Everett har et kæmpe potentiale, men er upoleret – og derfor booster han næppe angrebet fra dag 1. Cooper Kupp er en god spiller, der har fået masser af hype i de senere måneder, men han minder lidt om de wideouts, man allerede har i truppen. Og jeg har svært ved at se ham være mere end en tredje-receiver.

Sleeper

I den sidste måned frem mod draften var der masser af “buzz” omkring Samson Ebukam. Trods sine 240 pund løb den hurtige “edge rusher” til sin Pro Day i marts de 40 yards på 4,45 sekunder og hoppede 39 inches vertikalt, og han er en suveræn atlet, der nok er upoleret, men som med tiden kan blive en positiv overraskelse i NFL. Holdene stod til sidst i kø for at hive Ebukam ind på et visit – det blev Rams, der valgte ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *