2017 NFL Draft review: Green Bay Packers

Packers fandt en stærk cornerback i toppen – og valgte måske en sleeper i 4. runde. Læs her om holdets draft-klasse 2017.

Draftklasse

CB Kevin King, Washington (2/33)
S Josh Jones, N.C. State (2/61)
DT Montravius Adams, Auburn (3/93)
LB Vince Biegel, Wisconsin (4/108)
RB Jamaal Williams, BYU (4/134)
WR DeAngelo Yancey, Purdue (5/175)
RB Aaron Jones, UTEP (5/139)
C Kofi Amichia, USF (6/212)
RB Devante Mays, Utah State (7/238)
WR Malachi Dupre, LSU (7/247)

Det kunne vi lide

Valget af Kevin King med 33. valget, efter at Packers var handlet ned fra 29. valget. Han var rygtet som et muligt top 25-valg, men faldt en smule – og Packers, der også kraftigt overvejede at vælge running back Dalvin Cook – fandt en “size-speed corner”, der får alle muligheder for at starte for Green Bay. Faktisk vurderer holdet, at han kan blive en første-cornerback, hvilket er vigtigt for et hold, der ikke helt har fået det ud af de topvalg i 2015-draften, defensive backs Quinten Rollins og Damarious Randall. Samtidig betød handlen, at Packers samlede et fjerderundevalg op.

Det kunne vi ikke lide

Jeg synes, at Packers strakte sig efter Thigpen, der blev valgt med 175. valget. Han har en god størrelse og kan opbygge en god fart, men mange så ham som ustabil wideout, der ikke løber præcise ruter nok, og heller ikke alle er sikre på, at han kan blive en effektiv special-teamer, hvilket Packers kræver af receivers på ydermandater. Derfor var han projekteret til at ende som en free agent, men røg altså af brættet i 5. runde. Det var tidligt, og valget overraskede mig lørdag aften.

Sleeper

Jamaal Williams er ikke nogen Leonard Fournette, men han løber hårdt og aggressivt, og han er svær at nedlægge. Han har sine svagheder på kast, men han er stadig en effektiv “one cut”-back, der i 2016 ifølge Pro Football Focus forcerede hele 55 missede tacklinger. Han bliver ikke nødvendigvis en starter, men Williams kan blive en stærk del af rotationen hos et hold, der valgte tre running backs i draften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *