2017 NFL draft review: Detroit Lions

Detroit Lions tog en linebacker i 1. runde, og i 4. runde fandt holdet en gigantisk tight end. Læs her en vurdering af holdets draft anno 2017.

Draftklasse

LB Jarrad Davis, Florida (1/21)
CB Teez Tabor, Florida (2/53)
WR Kenny Golladay, Northern Illinois (3/96)
LB Jalen Reeves-Maybin, Tennessee (4/124)
TE Michael Roberts, Toledo (4/127)
CB Jamal Agnew, San Diego (5/165)
DE Jermiah Ledbetter, Arkansas (6/205)
QB Brad Kayaa, Miami (6/215)
DE Pat O’Connor, Eastern Michigan (7/250)

Det kunne vi lide

Valget af Davis. Linebackeren fra Florida var én af mine favoritspillere i denne draft, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis han i sidste ende bliver den allerbedste forsvarsspiller fra denne årgang. Hans atletiske evner er enestående, men han krydrer det med en fanden-i-voldskhed og en passion for spillet, som få kan matche. Davis er en faktor på alle downs, men problemer med anklen har kostet spilletid i college football. Kan han holde sig fit i NFL, er han et “steal” med 21. valget. Og så opfylder han et stort behov for linebackers hos løverne.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Lions fik god værdi hele vejen igennem og fik adresseret alle behov.

Sleeper

Offensiv koordinator Jim Bob Cooter bruger gerne to tight end-formationer, og med Roberts får koordinatoren en solid tight end, der kan supplere Eric Ebron. Roberts leverede mange store, vigtige catches gennem college-karrieren og scorede 16 touchdowns i 2016. Han er en enorm tight end (6’4, 270), der har nogle gigantiske hænder (11 1/2 inches – de største ved The Senior Bowl), og derfor er han et stort mål for Mathhew Stafford. NFL Networks Daniel Jeremiah har sammenlignet ham med ex-Packer Bubba Franks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *