2017 NFL draft review: Denver Broncos

Denver Broncos styrkede den offensive linje og fik god værdi med Jake Butt i femte runde. Og så valgte de en meget interessant spiller med draftens allersidste valg.

Draftklasse

OT Garett Bolles, Utah (1/20)
DE DeMarcus Walker, Florida State (2/51)
WR Carlos Henderson, Louisiana Tech (3/82)
CB Brandon Langley, Lamar (3/101)
TE Jake Butt, Michigan (5/145)
WR Isaiah McKenzie, Georgia (5/172)
RB De’Angelo Henderson, Coastal Carolina (6/203)
QB Chad Kelly, Ole Miss (7/253)

Det kunne vi lide

Broncos havde et stort behov for at finde en starter til venstre tackle, og det er jeg sikker på, at de gjorde ved valget af Bolles i første runde. Han kommer til at kæmpe med Ty Sambrailo i løbet af sommeren, men jeg tror, Broncos vil give Bolles alle muligheder for at vinde det job.

Broncos fik masser af værdi med valget af tight end Jake Butt i femte runde. Hvis ikke han var blevet korsbåndsskadet i sin sidste collegekamp, ville han formentligt være gået i anden runde. Nu kan han se frem til at lære et års tid bag Virgil Green og så indtage en prominent rolle i 2018.

Jeg er vild med valget af quarterback Chad Kelly som Mr. Irrelevant. Mere om det senere.

Det kunne vi ikke lide

Jeg mener, at Broncos burde have valgt en inside linebacker på andendagen. Eksempelvis LSU’s Kendell Beckwith i stedet for Carlos Henderson eller Brandon Langley. Godt nok forlængede Broncos med Brandon Marshall sidste år, men han havde en skuffende 2016-sæson. Ved hans side starter Todd Davis, der konkurrerer med det tidligere sjetterundevalg Corey Nelson.

John Elway bruger ikke høje – eller mange – valg på den position, men Broncos har stadig brug for at finde en type a la Danny Trevathan, der har en næse for bolden og kan levere masser af tacklinger. Det forsømte de at finde i draften.

Sleeper

I min bog var Chad Kelly en top tre-quarterback i årets klasse, og han kan meget vel allerede nu være den bedste quarterback på Broncos’ roster. Kelly faldt i draften på grund af off field-issues, umodenhed og skader, men han er et stort talent og minder spillemæssigt meget om Matthew Stafford i hans første NFL-år.

Kelly, der er nevø til Hall of Fame-quarterbacken Jim Kelly, satte tonsvis af rekorder på Ole Miss, og foran ham står kun det tidligere syvenderundevalg, Trevor Seimian, og sidste års førsterundevalg Paxton Lynch.

Hvis Broncos var stensikre på, at én af de to var fremtidens mand, ville de næppe have valgt Kelly. Jeg tror, han har en chance for at presse de to i kampen om starterjobbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *