2017 NFL draft review: Baltimore Ravens

Baltimore Ravens fik tilføjet nødvendigt pass rush og fik styrket det bageste forsvar og den offensive linje. Men det kan undre, at de ikke valget en wide receiver, for Joe Flacco går nu sæsonen i møde med en tyndt besat gruppe af receivers.

Draftklasse

CB Marlon Humphrey, Alabama (1/16)
ED Tyus Bowser, Houston (2/47)
DT Chris Wormley, Michigan (3/74)
ED Tim Williams, Alabama (3/78)
OG Nico Siragusa, San Diego State (4/122)
OG Jermaine Eluemunor, Texas A&M (5/159)
DB Chuck Clark, Virginia Tech (6/186)

Det kunne vi lide

Ravens er kendt for at lade “draften komme til dem” og tage den bedste spiller på deres board. Det gjorde general manager Ozzie Newsome igen i første runde med valget af cornerback Marlon Humphrey, der giver Ravens’ secondary endnu mere kvalitet. Måske var det ikke det største behov, for Ravens har Brandon Carr, Jimmy Smith og kan virkelig godt lide Tavon Young, men når man er tro mod sit draft board og vælger de bedste spillere, går det sjældent helt galt.

Linebacker Tim Williams i tredje runde var også fremragende værdi. Uden røde flag kunne han meget vel være blevet valgt i top 20. Williams dækkede samtidig et stort behov for pass rush, ligesom andenrundevalget Tyus Bowser gør. Et par store, fysiske guards på tredjedagen viser desuden, at Ravens mener det, når de siger, at de vil bygge en angrebslinje á la Dallas Cowboys.

Det kunne vi ikke lide

Det undrer mig, at Ravens slet ikke valgte en wide receiver, for quarterback Joe Flacco har virkelig brug for mål. Det tidligere førsterundevalg, Breshard Perriman, har blot 33 receptions på sit cv efter to sæsoner, og det store spørgsmål er stadig, om han kan holde sig fri af skader. Mike Wallace leverede 1017 yards i 2016, men han kan ikke trække læsset alene, og han er free agent efter denne sæson. Ud over de to skal Flacco blandt andet kaste til Michael Campanaro og Chris Matthews. Ravens burde mindst have brugt et tredjedagsvalg på en receiver.

Førnævnte Tim Williams kan blive et kæmpe hit i NFL, men han dumpede flere dopingprøver i college, så valget er risikabelt. Hvis Williams ikke leverer, mangler Ravens fortsat pass rush.

Sleeper

Jeg kan rigtig godt lide valget af guard Nico Siragusa i fjerde runde. Han har masser af power og er en meget erfaren lineman, der har sin styrke i at blokere for løbet. Han vil hurtigt kunne kæmpe om et starterjob.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *