2017 NFL Draft review: Atlanta Falcons

Falcons fandt en edge rusher i toppen, der kan blive en profil og havde generelt en god draft. Og ja – så fandt de heldigvis en dansker i Andreas Knappe efter draften, men han tæller ikke med i dette regnskab.

Draftklasse

DE Takkarist McKinley, UCLA (1/26)
LB Duke Riley, LSU (3/75)
OG Sean Harlow, Oregon State, (4/136)
CB Damontae Kazee, San Diego State (5/149)
RB Brian Hill, Wyoming (5/156)
TE Eric Saubert, Drake University (5/174)

Det kunne vi lide

Falcons’ forsvar fik tilført endnu mere fart med de første to valg i McKinley og Riley. Holdet handlede fem pladser frem for at vælge en aggressiv, hurtig edge rusher i McKinley, der kan give forsvaret et stort boost, fordi han – når han igen er fit efter en skulderskade – kan tage noget af presset af Vic Beasley. Beasley og McKinley kan med tiden blive én af NFLs bedste pass rushing-duoer. Og i Riley fandt Falcons den næsthurtigste linebacker ved The Scouting Combine (4,58 sekunder over 40 yards) – han har masser af fart i fødderne som sin kommende og også tidligere holdkammerat hos LSU, Deion Jones, også har det. Et forvejen super hurtigt forsvar er nu flyvende.

Det kunne vi ikke lide

Ikke noget. Falcons’ draft-klasse var ikke spektakulær, men den var uden egentlige svagheder.

Sleeper

Kazee imponerede ved The Senior Bowl, og selvom han ikke testede godt ved The Scouting Combine, er han en god football-spiller, der lavede i alt 15 interceptions de seneste to sæsoner. Han kan blive en solid slot corner hos Falcons.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *