2017 NFL Draft review: Arizona Cardinals

Arizona Cardinals kom ikke ud af draften med en quarterback. Det kigger vi på i vores gennemgang af Cardinals’ draft. Læs også om en sleeper, der kan overraske.

Draftklasse

DE/LB Haason Reddick, Temple (1/13)
S Budda Baker, Washington (2/36)
WR Chad Williams, Grambling State (3/98)
OG Dorian Johnson, Pittsburgh (4/115)
OT Will Holden, Vanderbilt (5/157)
RB T.J. Logan, North Carolina (5/179)
S Rudy Ford, Auburn (6/208)

Det kunne vi lide

Jeg er ret vild med de første to valg. Reddick og Baker kan begge blive meget værdifulde forsvarsspillere hos Arizona, der er et hold, der virkelig dygtigt udnytter fleksible forsvarsspillere, som Reddick (defensive end og linebacker) og Baker (cornerback og safety) er. De bliver markante faktorer i holdets “nickel”-forsvar, og samtidig havde begge god værdi dér, hvor de blev valgt. Det var ventet, at Reddick ville gå i top 10, men fordi to hold (Chiefs og Texans) overraskende handlede op efter quarterbacks i top 12, faldt Reddick. Baker kunne være gået i 1. runde.

Det kunne vi ikke lide

Arizona adresserede ikke behovet for en quarterback og en cornerback. Pat Mahomes var rygtet til Cardinals, men holdet blev formodentligt snydt af Chiefs, der handlede op foran og tog den stærk-armede Texas Tech-gunslinger – og derfor er man stadig ikke i nærheden af at have fundet 37-årige Carson Palmers afløser. General manager Steve Keim siger, at holdet ikke vil gå i “panik” over situationen, men 2017 kan meget vel være Palmers sidste i NFL – han overvejede et exit i januar. Samtidig brugte Cardinals heller ikke ét eneste pick på en cornerback – hvis man undtager Baker, der nærmere er en lille safety. Derfor er det talentfulde, ustabile Brandon Williams, der igen skal starte på ydersiden i 2017. Problemet er ikke nødvendigvis, at Cardinals ikke valgte en ung quarterback, man kan udvikle, eller cornerback til ydersiden i draften, men snarere at holdet igennem en hel offseason ikke har adresseret behovet – endnu i hvert fald.

Sleeper

Før draften var T.J. Logan én af mine absolut største sleeper-kandidater, og det er meget, meget interessant, at han før eller siden kan blive top-reserve til David Johnson. De to kan skabe en potentielt skræmmende duo på catches ud af Cardinals’ backfield. Logan løb 40 yards på 4,37 sekunder ved The Scouting Combine – hurtigst af alle running backs – og mens han ikke er komplet, er han til gengæld dynamisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *