2017 NFL Draft: Eksperternes sleepers på tredjedagen

Hvem skal du holde øje med på tredjedagen af NFL-draften?

Draftday.dk har spurgt en række eksperter, hvem deres “sleeper”-favorit er på tredjedagen – få her deres svar. I nogle tilfælde har eksperterne altså samme favorit.

Kilderne, der har udtalt sig til Draftday.dk, er:

Rob Rang, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Dane Brugler, draftekspert hos CBS/NFLDraftScout.com; Lance Zierlein, draftekspert hos NFL.com; Walter Cherepinsky, draftekspert hos WalterFootball.com; Matt Harmon, receiver-ekspert hos NFL.com; Dave-Te’ Thomas, erfaren draftnik og konsulent for New England Patriots og New York Giants; Damond Talbot, konsulent for The East-West Shrine Game og ejer af NFLDraftDiamonds.com.

QB Joshua Dobbs, Tennessee (Rob Rang)
Dobbs er en virkelig god atlet, der i kraft af et eksplosivt antrit kan skade et forsvar med sine løb, og derfor er han en “dual threat”, der kan besejre modstandere på flere måder. Han er en solid passer, der især har imponeret på dybe kast. Dobbs er et projekt, men et interessant ét af slagsen, fordi han har nogle gode, fysiske evner at arbejde med.

RB T.J. Logan, North Carolina (Dane Brugler)
Med en 40 yard-tid på 4,34 sekunder ved The Scouting Combine slog T.J. Logan fast, at han er en hurtig herre, og running backen fra North Carolina, der stod i skyggen af Elijah Hood, er en game-breaker, der kan få stor værdi i “spot duty”. Han er samtidig en fænomenal return-specialist.

LB Blair Brown (Walter Cherepinsky & Lance Zierlein)
Brown imponerede ved The Scouting Combine, hvor et 37 inches vertikalt hop var bedst af alle linebackers. Han er en adræt, meget bevægelig og letfodet linebacker, der flyver rundt på banen, og som minimum vil blive en stærk special-teamer.

CB Marcus Sayles, West Georgia (Damond Talbot)
Sayles har især gjort sig bemærket på special teams. I 2016 blokerede han tre spark, og året før blokerede han hele syv (!) spark. Ved hans Pro Day hoppede han 40 inches vertikalt og havde et 11 feet broad jump – imponerende tal. Han har en chance i NFL som “core special teamer”.

CB Jalen Myrick (Rob Rang & Dave-Te’ Thomas)
Myrick er meget, meget hurtig på banen. I high school tilbagelagde han en 100 meter på 10,01 sekunder – verdensrekorden i den årgang er på 9,98 sekunder. Myrick har også nået en topfart af 37,7 kilometer i timen på ét af sine løb, og ved The Scouting Combine løb han 40 yards på 4,31 sekunder. Han kan blive en god nickelback i NFL.

CB Jeremy Cutrer, Middle Tennessee State (Rob Rang)
Cutrer er en udmærket atlet, og med hans 6 fod 2 inches har han en god højde at byde på. Han er dog et udviklingsprojekt, der har langt endnu, men han løber 40 yards på 4,49 sekunder og er en god atlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *