2017 Scouting Combine: 8 spillere, der vil imponere

I næste uge bliver The NFL Scouting Combine anno 2017 afviklet – traditionen tro i Indianapolis.

Draftday.dk giver dig her otte navne, der alle ventes at imponere scouts og medier under de forskellige målbare øvelser, som de deltager i.

Herunder draftens måske bedste spiller og en nærved-OL-atlet.

WR John Ross, Washington
Den ekstremt hurtige wideout har erklæret, at han satser på at løbe 40 yards under den 4,3 sekunder, og at han håber at kunne true Chris Johnsons rekord fra 2008 på 4,24 sekunder. I marts sidste år løb Ross uofficielt de 40 yards på 4,25 sekunder, og i 2014 nettede han en tid af 4,29 sekunder. Han døjer p.t. med en skadet skulder, der kræver operation efter The Scouting Combine, men skaden ventes ikke at påvirke hans præstation. I oktober sagde en NFL scout til NFL.com, at Ross dengang var den “formentlig hurtigste spiller i college football”.

WR Taywon Taylor, Western Kentucky
Taylor, der drager sammenligninger til Vikings’ Stefon Diggs, nettede sidste forår et broad jump af 11 feet 5 inches, hvilket ville have været det længste ved The Scouting Combine sidste år. Men derudover kan han også prale af et vertikalt hop på 39,5 inches og en 40 yard-tid af 4,33 sekunder. Han bør vække opsigt i Indianapolis og er som tidligere basketballspiller samtidig en meget adræt fyr.

TE David Njoku, Miami (Fl.)
Njoku har løbet 40 yards på 4,49 sekunder, og den 245 pund-hurtige tight end, der er i spil til top 20 af 1. runde, ventes at levere en toppræstation i Indianapolis. I high school vandt han delstatsmesterskabet i New Jersey i højdespring, og det er i kraft af hans usædvanlige atletiske evner, at han er et så attraktivt talent. Njoku, der bliver sammenlignet med Carolina Panthers’ Greg Olsen, greb i 2016 i alt 43 bolde for 698 yards og otte touchdowns.

DE Myles Garrett, Texas A&M
Det formodede topvalg i 2017-draften ventes at levere et “freak show” i Indianapolis. Garrett måler 6 fod 5 inches og vejer 265 pund og er bygget af granit. Han sagde i sommers, at han kan pumpe 485 pund i bænk pres, men samtidig kan han hoppe omkring 40 inches i den vertikale hop-øvelse. Og så er der meldinger om, at Garrett kan løbe 40 yards på under 4,5 sekunder. Faktisk er hans egen personlige rekord 4,45 sekunder, men han har fortalt Fox Sports, at han måske kan nærme sig 4,3 sekunder. Sker det, vil det være det vildeste løb i The Scouting Combines historie.

LÆS: NFL Draft Rankings 2017

DE/OLB Takkarik McKinley, UCLA
I januar tweetede McKinley, at han “lover” at løbe 40 yards på 4,4 sekunder, selvom han vejer 265 pund. Han er en freak af en atlet, der i 2016 lavede ti sacks for The Bruins. Kilder i NFL har fortalt drafteksperten Tony Pauline, at de forventer, at McKinley imponerer i Indianapolis. Han har tidligere løbet 100 meter på 10,7 sekunder, men ventes også at hoppe mindst 37 inches i vertikal hop-øvelsen. Leverer han i shorts i Indy, er han et stensikkert førsterundevalg.

DL Solomon Thomas, Stanford
I januar kom det frem, at Stanfords head coach David Shaw forventer, at Thomas vil få folk til at udråbe “wow” med sin præstation ved The Scouting Combine. Han ventes at kunne nærme sig 4,60 sekunder i 40 yard-løbet, selvom han vejer 273 pund – og at hoppe 40 inches i vertikale hop-øvelsen. Og faktisk er der kilder, der ifølge NFL.com vurderer, at han kan komme under 4,6 sekunder. Thomas, der er et potentielt top 10-valg, lavede 8,5 sacks i 2016 og er blevet kaldt en “mindre version af J.J. Watt”.

CB Jalen Myrick, Minnesota
Myrick har sagt, at han forventer at løbe “virkelig hurtigt” i Indianapolis efter nogle gode forberedelser i Boca Raton. I high school tilbagelagde han en 100 meter på 10,01 sekunder – verdensrekorden i den årgang er på 9,98 sekunder. Myrick har også nået en topfart af 37,7 kilometer i timen på ét af sine løb. I 2016 var den højeste topfart i en NFL-kamp på 37,4 kilometer i timen, som Chiefs’ Tyreek Hill nåede op på under et 105 yard-kickk return i september mod Houston Texans.

CB Adoree’ Jackson, USC
I foråret 2016 droppede Jackson forårs-football, fordi han satsede på at kvalificere sig til OL i Rio i atletik. Jackson var tæt på at blive en del af af 4 x 100 meter-holdet hos USA og sluttede som nummer fem i college-mesterskaberne i længdespring. Hans personlige 100 meter-rekord er på 10,38 sekunder, hvilket er næsthurtigst blandt football-spillere fra college, der i 2016 løb ved siden af fodboldbanen. “Superman”, som Jackson kaldes, blev i 2016 den første USC-spiller i 20 år, der både fik spilletid i angrebet (som receiver), i forsvaret og som return-specialist.

Læs også: NFL Scouting Combine – Bag om den store event

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *