2016 NFL Mock Draft Final – Jacob Nørtov

Her er min mock draft for 2016 NFL draft. Det har på den ene måde være en lettere mock end i mange år, og på den anden side har der været et par vigtige picks, som har bestemt hele udfaldet.

Anyway, her er mit bud på de 31 førsterundevalg i dette års draft.

1. Los Angeles Rams (f/Titans) – QB Jared Goff, California
Alt peger på, at Jared Goff bliver det første valg for Rams. Jeff Fisher finder forhåbentligt sin franchise quarterback.

2. Philadelphia Eagles (f/Browns) – QB Carson Wentz, North Dakota State
Og med Goff af brættet bliver det Wentz til Eagles. North Dakota State-talentet skal lære bag Sam Bradford en sæson eller to, før han er klar til at starte.

3. San Diego Chargers – OT Ronnie Stanley, Notre Dame
Jeg er totalt i vildrede omkring det her pick. Det kan blive Stanley, Jalen Ramsey eller DeForest Buckner. Jeg går med Stanley, fordi Chargers er nødt til at styrke den offensive linje.

4. Dallas Cowboys – S Jalen Ramsey, Florida State
Ejer Jerry Jones vil presse hårdt for running back Ezekiel Elliott, men Ramsey er ifølge meldinger den bedste spiller på Cowboys’ bræt. Han kan blive Jones’ “Deion Sanders”.

5. Jacksonville Jaguars – DE Joey Bosa, Ohio State
Hvis ikke Myles Jack havde været skadet, ville han være valget. Nu må Jaguars “nøjes” med den stærke pass rusher Joey Bosa.

6. Baltimore Ravens – OT Laremy Tunsil, Ole Miss
Tidligere var Tunsil et potentielt førstevalg, men han tager turen ned til sjettevalget. Jeg er ikke sikker på, at Ravens ender med det her valg. Det er et trade spot for eks. Tennessee Titans. Men Tunsil bør ryge i det her spot.

7. San Francisco 49ers – DE DeForest Buckner, Oregon
Buckner kan gå så højt som til Chargers, men han kan også falde til 49ers, der vil være glade for at få Oregon-talentet. En af de bedste spillere på og uden for banen.

8. Cleveland Browns (f/Eagles) – RB Ezekiel Elliott, Ohio State
Jeg kan sagtens se Browns tage Elliott, men jeg kan også se dem trade ud med eksempelvis Miami Dolphins eller Chicago Bears.

9. Tampa Bay Buccaneers – DT Sheldon Rankins, Louisville
Bucs’ største behov ligger på defensive tackle, og Rankins er den bedste i årets årgang. Han vil starte ved siden af Gerald McCoy og danne en fantastisk duo.

10. New York Giants – LB Leonard Floyd, Georgia
Hvis Floyd går til Bucs, så bliver det her Jack Conklin. Men Floyd har hele tiden været Floyd Reeses mål, og han får sin pass rusher.

11. Chicago Bears – CB Vernon Hargreaves III, Florida
Bears har hårdt brug for playmakers på forsvaret, og de kan også gå med en pass rusher som Shaq Lawson. Men det bliver Hargreaves III, der i stedet ryger til the Windy City.

12. New Orleans Saints – DE Shaq Lawson, Clemson
Saints har også desperat brug for pass rush, og når Rankins er væk, er næste mand i rækken Clemsons Lawson. En dygtig run-stopper med et eksplosivt antrit.

13. Miami Dolphins (f/Eagles)– LB Myles Jack, UCLA
Hvis Jack når hertil, vil Dolphins slå til. Jack er angiveligt clearet af Dolphins, så derfor napper de et top fem-talent med 13. valget.

14. Oakland Raiders – CB William Jackson III, Houston
Raiders kan gå flere retninger, og jeg tror også, Darron Lee er inde i overvejelserne. Men i sidste ende passer Jackson med sin fysik bedre til, hvad Raiders bygger på forsvaret.

15. Tennessee Titans (f/Rams) – OT Jack Conklin, Michigan State
Hvis Ravens ender i det her spot, kan det blive en receiver. Men hvis Titans bliver siddende, så tror jeg, de snupper Conklin og opgraderer den offensive linje.

16. Detroit Lions – OT Taylor Decker, Ohio State
Lions vil bygge til the trenches, og derfor går de enten med en offensive eller defensiv lineman. Alt peger på at Decker er valget for løverne, der kan smide Riley Reiff over på højre tackle. 

17. Atlanta Falcons – LB Darron Lee, Ohio State
Falcons har brug for langt mere fart på forsvaret, og de har også et stort behov på linebacker-positionen. Lee til falkene giver helt sikkert mening.

18. Indianapolis Colts – OC Ryan Kelly, Alabama
Ideelt set vil Taylor Decker være i spil, men har ryger til Lions. Meldingerne er, at Ryan Kelly ikke ryger ud af top 20, og han vil være et godt fit til Colts.

19. Buffalo Bills – DT A’Shawn Robinson, Alabama
Bills mangler en starter til linjen ved siden af 33-årige Kevin Williams og Marcell Dareus. Robinson kan spille flere steder på linjen og vil være et godt fit til Ryans 3-4 system.

20. New York Jets – WR Josh Doctson, TCU
En linebacker som Reggie Ragland eller Kamalei Correa kan også være i spil. Men Jets vil have mere fart på begge sider af bolden, og derfor er Doctson et godt bud.

21. Washington Redskins – DT Jarran Reed, Alabama
Redskins var forfærdelige mod løbet i sidste sæson, og derfor er Reed et rigtig godt bud. Han er en af draftens bedste run-stoppere.

22. Houston Texans – S Karl Joseph, West Virginia
Det logiske valg er en receiver, men jeg tror ikke Bill O’Brien går den vej i første runde. I stedet finder han en “Rodney Harrison/Earl Thomas”-kombination i Karl Joseph.

23. Minnesota Vikings – WR Laquon Treadwell, Ole Miss
Treadwell kan gå meget højere, men hvis Ole Miss-talentet er på brættet, når Vikings vælger, vil jeg tro, han er valget.

24. Cincinnati Bengals – WR Corey Coleman, Baylor
Alt peger på en receiver til Bengals. Josh Doctson vil være det logiske valg, men han er af brættet. Derfor bliver det Corey Coleman, der giver Bengals en lidt anden type end A.J. Green.

25. Pittsburgh Steelers – CB Eli Apple, Ohio State
Mange meldinger går på, at Steelers går med en cornerback i det her spot. Eli Apple passer perfekt til Steelers’ forsvar. Han er fysisk og kan bidrage mod løbet.

26. Seattle Seahawks – OT Germain Ifedi, Texas A&M
Seahawks har historisk ikke taget offensive tackles i første runde, men Ifedi kan spille både tackle og guard og passer på Seahawks’ OL-profil. Kenny Clark, UCLA er et andet bud.

27. Green Bay Packers – ILB Reggie Ragland, Alabama
Packers vil rigtig gerne flytte Clay Matthews til ydersiden, og det bliver muligt med valget af Ragland. En bundsolid football-spiller, der er mere end bare en run-stopper.

28. Kansas City Chiefs – WR Will Fuller, Notre Dame
Andy Reid er ikke bange for at tage wide receivers i første runde, og Chiefs kan bruge noget hjælp. Mens Maclin kan løbe de tværgående ruter underneden, kan Fuller tage toppen af forsvaret.

29. Arizona Cardinals – DT Robert Nkemdiche, Ole Miss
Nkemdiche er et for stort talent til at ryge ud af første runde, og Cardinals har ikke noget andenrundevalg. De har før taget spillere med off field-problemer.

30. Carolina Panthers – DE Kevin Dodd, Clemson
Panthers har et behov på defensive end, og Dodd ligner et godt bud i det her range. Charles Johnson er free agent efter denne sæson.

31. Denver Broncos – DT Chris Jones, Mississippi State
Broncos skal finde en erstatning for Malik Jackson, og det bliver den eksplosive Jones fra Mississippi State.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *