2016 NFL Mock Draft 3.0 – Jacob Nørtov

Med kun fem dage til 2016 NFL draft er det tid til endnu en mock draft. Et par gigantiske handler har rystet første runde, så her er mit bud lige nu og her på, hvordan det hele falder på torsdag.

1. Los Angeles Rams (f/Titans) – QB Jared Goff, California
Jeg ser Carson Wentz som et bedre fit, men det meste peger på, at Goff lige nu er valget. Det kan sagtens ændre sig som med Luke Joeckel/Eric Fisher i 2013.

2. Philadelphia Eagles (f/Browns) – QB Carson Wentz, North Dakota State
Eagles indså, at de ikke ville få en af de to bedste quartebacks, hvis de ikke handlede op. Nu vælger de enten Goff eller Wentz, og lige nu tror jeg, det bliver sidstnævnte.

3. San Diego Chargers – S Jalen Ramsey, Florida State
Ramsey har været mit valg til Chargers igennem hele processen, og det står jeg ved. Der er ikke noget, der peger på, at de vil gå en anden vej.

4. Dallas Cowboys – DE Joye Bosa, Ohio State
Cowboys er hårdt ramt på defensive end med karantæner til Randy Gregory og DeMarcus Lawrence. Bosa vil blomstre under Rod Marinelli og fremtidssikre Dallas’ pass rush.

5. Jacksonville Jaguars – LB Myles Jack, UCLA
Jack til Jacksonville. Alt peger på, at UCLA-profilen skal spille for jaguarerne. Har en stærkere og stærkere fornemmelse af, at det sker.

6. Baltimore Ravens – OT Laremy Tunsil, Ole Miss
Tidligere var Tunsil et potentielt førstevalg, men han tager turen ned til sjettevalget, hvor Ravens næppe lader ham smutte forbi.

7. San Francisco 49ers – DE DeForest Buckner, Oregon
Samme som sidste: Buckner til 49ers, selvom jeg godt kan se dem gå med den bedste offensive tackle på brættet, eks. Ronnie Stanley. Også et godt trade spot for eksempelvis Titans.

8. Cleveland Browns (f/Eagles) – OT Ronnie Stanley, Notre Dame
Browns er i markedet for en offensive tackle, og Stanley vil være fremragende værdi med ottendevalget efter det store trade med Eagles.

9. Tampa Bay Buccaneers – CB Vernon Hargreaves III, Florida
Samme som sidst: Nogle hold er bekymret for Florida-spillerens størrelse, men jeg tror ikke, at Bucs ser det som det store problem. Hargreaves III giver meget mening her.

10. New York Giants – LB Leonard Floyd, Georgia
Samme som sidst: Jeg ser stadig Giants gå med Floyd, selvom de kan gå i flere retninger og blandt andre tage Shaq Lawson, Ezekiel Elliott eller sågar Laquon Treadwell.

11. Chicago Bears – RB Ezekiel Elliott, Ohio State
Jeg er ikke sikker på, at Elliott når så langt, men hvis han gør, vil han være i spil til Bears. Husk på at de tidligere i offseason forsøgte at signe C.J. Anderson fra Denver Broncos.

12. New Orleans Saints – DT Sheldon Rankins, Louisville
Samme som sidste: Saints er stadig i markedet for en starter på defensive tackle, og Rankins ville give meget mening.

13. Miami Dolphins (f/Eagles)– CB William Jackson III, Houston
Ultimativt tror jeg, at Dolphins ender med Ezekiel Elliott. Men jeg har ingen trades med i min mock draft, så derfor ender de med Jackson III. 

14. Oakland Raiders – DE Shaq Lawson, Clemson
Sidst sendte jeg en cornerback til Raiders, men jeg hælder mere til Lawson. Raiders er ramt på linjen idet Justin Tuck er væk og Mario Edwards Jr. er nakkeskadet.

15. Tennessee Titans (f/Rams) – OT Jack Conklin, Michigan State
Titans er kandidat til at trade op i top 10 for Ronnie Stanley, men hvis de bliver siddende ved 15. valget, så er Conklin et meget realistisk valg.

16. Detroit Lions – OT Taylor Decker, Ohio State
Jeg er lidt i tvivl om det her pick. Lions er enormt interesseret i defensive tackle Jarran Reed, men tager man en two-down run stopper midt i første runde? Decker er en naturlig venstre tackle, der vil sende Riley Reiff til højre side. 

17. Atlanta Falcons – LB Darron Lee, Ohio State
Falcons har brug for langt mere fart på forsvaret, og de har også et stort behov på linebacker-positionen. Lee til falkene giver helt sikkert mening.

18. Indianapolis Colts – OC Ryan Kelly, Alabama
Samme som sidst: Ideelt set vil Taylor Decker være i spil, men jeg tror, han er røget. Ryan Kelly er på vej op ad draft boards, og jeg kan sagtens se ham ryge i det her område.

19. Buffalo Bills – DT A’Shawn Robinson, Alabama
Bills mangler en starter til linjen ved siden af 33-årige Kevin Williams og Marcell Dareus. Robinson kan spille flere steder på linjen og vil være et godt fit til Ryans 3-4 system.

20. New York Jets – QB Paxton Lynch, Memphis
Jeg kan godt se, Lynch gå højere – og lavere. Bills vil også være i spil. Måske handler Jets op for at lande stortalentet. Hold øje med Colts som mulig trade partner. Hvis ikke det er quarterback er det OLB som Reggie Ragland eller Kamalei Correa.

21. Washington Redskins – ILB Reggie Ragland, Alabama
Redskins kan bruge hjælp på den defensive linje, men draften er “top heavy” på inside linebacker. Ragland er old school, fysisk og passer perfekt til McCloughans filosofi.

22. Houston Texans – DT Jarran Reed, Alabama
Det logisk valg er en wide receiver. Men jeg tror, Texans går med en defensive lineman, der kan give større impact, end eksempelvis Corey Coleman, der har en stejl læringskurve i et svært O’Brien system.

23. Minnesota Vikings – WR Laquon Treadwell, Ole Miss
Treadwell kan gå meget højere, men jeg tror, wide receiver-positionen bliver presset ned. Den er ikke særlig stærk. Treadwell vil være en god makker til Stafon Diggs.

24. Cincinnati Bengals – WR Josh Doctson, TCU
Tidligere så det ud til, at de bedste receivers ville være af brættet. Det tror jeg ikke længere. Doctson er et logisk valg til Bengals i det her spot.

25. Pittsburgh Steelers – CB Eli Apple, Ohio State
Safeties som Keanu Neal og Von Bell vil også være i spil, men jeg tror, Steelers går med en cornerback. De er interesseret i Apple, som kan spille mand-mand og hjælpe i run support.

26. Seattle Seahawks – OT Germain Ifedi, Texas A&M
Jeg er i tvivl om det her pick. Seahawks har historisk ikke taget offensive tackles i første runde, men Ifedi kan spille både tackle og guard og passer på Seahawks’ OL-profil.

27. Green Bay Packers – DT Vernon Butler, Louisiana Tech
Packers har brug for hjælp på den defensive linje, og Butler vil være et godt fit. Kan spille 5-tech og rykke på indersiden i sub formationer.

28. Kansas City Chiefs – WR Corey Coleman, Baylor
Andy Reid er ikke bange for at tage wide receivers i første runde, og Chiefs kan bruge noget hjælp. Coleman vil være et rigtig godt fit i et system, hvor Alex Smith kan complete korte kast, og Coleman kan gøre resten af arbejdet.

29. Arizona Cardinals – DT Chris Jones, Mississippi State
Cardinals er egentlig godt besat på den defensive linje, men Calais Campbell er free agent efter denne sæson. Det er langt fra sikkert, at Cardinals forlænger med den stærke lineman. Jones har kæmpe upside og vil være en god arvtager på 5-tech.

30. Carolina Panthers – DE Kevin Dodd, Clemson
Panthers har et behov på defensive end, og Dodd ligner et godt bud i det her range. Charles Johnson er free agent efter denne sæson.

31. Denver Broncos – OT Jason Spriggs
Broncos vil rigtig gerne have en quarterback, men jeg ser ikke nogen, der er værd at vælge lige her. Russell Okung og Donald Stephenson er lige nu projekterede starter på tackle, så Broncos har brug for en starter til fremtiden. 

60. New England Patriots – OT Jerald Hawkins, LSU
Patriots har brug for dybde og en potentiel starter på tackle. LSU’s Hawkins kommer fra et pro style system og er blevet set grundigt an af offensive line coach Dante Scarnecchia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *