2016 NFL Mock Draft 2. runde – Jacob Nørtov

Når klokken rammer midnat sættes anden runde af 2016 NFL draft igang. Her er et bud på, hvordan de 32 valg kan falde i anden runde.

32. Cleveland Browns – QB Connor Cook, Michigan State
Browns takkede nej til Paxton Lynch, men de sidder i en fremragende position til at vælge Cook. Den chance bør Browns ikke lade passere.

33. Tennessee Titans – CB Mackenzie Alexander, Clemson
Jason McCourty missede masser af kampe sidste år, og Titans kunne bruge hjælp på det bageste forsvar. Alexander vil være et super valg

34. Dallas Cowboys – DE Kevin Dodd, Clemson
Cowboys fik deres running back i første runde, så nu er det tid til at give forsvarslinjen noget hjælp.

35. San Diego Chargers – TE Hunter Henry, Arkansas
Chargers har mistet Lardarius Green til Pittsburgh Steelers, og Antonio Gates bliver 36 år i juni. Det er tid til at tænke på fremtiden.

36. Baltimore Ravens – DE Emmanuel Ogbah, Oklahoma State
Ravens elsker fysiske, powerfulde forsvarsspillere, og efter at have taget en tackle i første runde, er det nu tid til at adressere forsvaret.

37. Kansas City Chiefs – SS Von Bell, Ohio State
Chiefs handlede ned fra første runde og vælger for første gang i anden runde. Her kan de gå efter en safety, da de har sagt farvel til Tyvon Branch og Hussain Abdullah.

38. Jacksonville Jaguars – OG Cody Whitehair, Kansas State
Whitehair er utrolig alsidig og har spillet de fleste positioner på linjen. Ved at vælge ham kan Jaguars flytte rundt på Brandon Linder, A.J. Cann og finde den rette kombination.

39. Tampa Bay Buccaneers – DE Noah Spence, Eastern Kentucky
Bucs nappede en cornerback i første runde, og nu er turen kommet til den defensive linje. Her er Tampa Bay ifølge meldinger vilde med Spence.

40. New York Giants – OT Jason Spriggs, Indiana
Giants skal ud af andendagen med en højre tackle, og hvis Jack Conklin havde været på brættet i første runde kunne han have været valget. Nu ender det med Spriggs.

41. Chicago Bears – DT A’Shawn Robinson, Alabama
Robinson var et populært valg i mock drafts til Bears i første runde. Nu får de ham i stedet i anden runde og til glimrende værdi.

42. Miami Dolphins – LB Reggie Ragland, Alabama
Dolphins drafter ud fra BPA-tilgang, og det viste de med valget af Laremy Tunsil. Ragland kan meget vel være højst på deres board, og han dækker samtidig et behov.

43. Tennessee Titans – OLB Kamelei Correa, Boise State
Edge rusher står højt på Titans liste. Brian Orakpo og Derrick Morgan lavede kun 11,5 sack tilsammen sidste år. Correa kan hjælpe med pres på quarterbacken.

44. Oakland Raiders – DT Chris Jones, Mississippi State
Jones vil være et fremragende fit til Raiders. Han kan spille 3-tech i 4-3 formationer og 5-tech i 3-4 formationer. 

45. Tennessee Titans – WR Braxton Miller, Ohio State
Titans er angiveligt vilde med Miller og vil bruge et af deres andenrundevalg på ham. Han har høj upside og kan bruge et år på at lære, før Titans virkelig har brug for ham.

46. Detroit Lions – Jarran Reed, Alabama
Lions tog en tackle i første runde men kunne ligeså godt have taget Reed. Ham får de i anden runde.

47. New Orleans Saints – DE Bronson Kaufusi, BYU
Efter at have taget en defensive tackle i første runde styrker Saints linjen med valget af den alsidige pass rusher Kaufusi. 

48. Indianapolis Colts – ILB Deion Jones, LSU
Angrebslinjen blev styrket i første runde, og nu napper Colts så en linebacker, der kan udfylde hullet efter Jerrell Freeman.

49. Buffalo Bills – DT Andrew Billings, Baylor
Bills har brug for at finde en starter til linjen, og selvom Billings mere er en ren nose tackle, så skal Rex Ryan nok få det til at fungere. Han kan på sigt overtage fra Kyle Williams.

50. Atlanta Falcons – LB Myles Jack, UCLA
Jacks fald stopper hos Falcons. Efter at være gået safety-vejen i første runde, finder Dan Quinn nu sin coverage linebacker i forrygende Jack.

51. New York Jets – OT Le’Raven Clark, Texas Tech
Jets forsøgte ifølge amerikanske medier at handle op, da Laremy Tunsil faldt. Det lykkedes ikke, men nu får de i stedet Clark.

52. Houston Texans – NT Austin Johnson, Penn State
Texans finder arvtageren for Vince Wilfork, og Bill O’Brien bliver genforenet med Johnson fra Penn State.

53. Washington Redskins – CB Kendall Fuller, Virginia Tech
Redskins tog en receiver i første runde, og i anden runde styrker de så det bageste forsvar med lokale Fuller.

54. Minnesota Vikings – OG Christian Westerman, Arizona State
Vikings skal finde dybde og en potentiel starter til den offensive linje, og Westerman er et rigtig godt fit til holdets blokeringssystem.

55. Cincinnati Bengals – WR Michael Thomas, Ohio State
Bengals blev snydt for en receiver i første runde, så i stedet snupper de store, fysiske Thomas i anden runde. Andy Dalton bliver glad for det valg.

56. Seattle Seahawks – DT Hassan Ridgeway, Texas
Ridgeway er en powerfuld eksplosiv lineman, der ikke har fået nok ud af sit store talent. Det er lige sådan en spiller, Pete Carroll kan få det maksimale ud af.

57. Green Bay Packers – TE Nick Vannett, Ohio State
Packers er i markedet for en tight end. Jared Cook spiller på en etårig aftale, og Richard Rodgers er primært red zone-mål. Vannett er en godt bud i det her spot.

58. Pittsburgh Steelers – CB Xavien Howard, Baylor
Steelers går dobbelt på cornerback-positionen efter at have taget Artie Burns i første runde. Howard har størrelse og fysik, som Steelers søger.

59. Kansas City Chiefs – OLB Jordan Jenkins, Georgia
Chiefs har før med stor succes drafted spillere fra Georgia, og Jenkins udfylder et behov på et tyndt besat position. Justin Houston risikerer at misse en stor del af 2016-sæsonen.

60. New England Patriots – OLB Kyler Fackrell, Utah State
Fackrell giver Patriots masser af fart på ydersiden, og han kan bruges både som defensive end og coverage linebacker. Han har en ACL-skade på cv’et, der kan skræmme.

61. New England Patriots – WR Tyler Boyd, Pittsburgh
Boyd har størrelse, som Patriots mangler i receiver-gruppen, og så kan han spille både på ydersiden og fra slot-positionen.

62. Carolina Panthers – S Su’a Cravens, USC
Panthers har i lang tid været vild med Cravens, og hvis han er på brættet i bunden af anden runde, lader de ham ikke slippe forbi.

63. Denver Broncos – DE Jihad Ward, Illinois
Broncos har sagt farvel til Malik Jackson, og erstatningen finder de i form af Illinois’ Jihad Ward.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *