2016 NFL Mock Draft 1.0 – Jacob Nørtov

17. Atlanta Falcons – DE Shaq Lawson, Clemson
Falcons’ pass rush har været ikke-eksisterende de sidste sæsoner, og selv ikke sidste års førsterundevalg, Vic Beasley (fire sacks), kunne lave om på det. Falcons er nødt til at lægge mere pres på quarterbacken, og derfor vil Lawson give god mening.

18. Indianapolis Colts – DT Jarran Reed, Alabama
Hvis A’Shawn Robinson er en god run-stopper, så er Reed en fænomenal én af slagsen. Han lavede over 100 tacklinger de sidste to sæsoner, og han vil være en kæmpe opgradering til Colts’ løbeforsvar, der i 2015 tillod 14 touchdowns og 16 løb for 20+ yards.

19. Buffalo Bills – OLB Leonard Floyd, Georgia
Rex Ryan er ved at transformere Bills’ forsvar, og han har brug for brikker til sit puslespil. Floyd er en virkelig dygtig atlet og en meget komplet spiller, der både kan rushe quarterbacken, dække op i coverage og endda har erfaring som inside linebacker.

20. New York Jets – OLB Jaylon Smith, Notre Dame
Hvis ikke Smith var blevet alvorligt skadet, ville han være et top 10-valg. Men han falder lidt i denne mock draft og ender hos Jets. Givet Smith når tilbage til sit topniveau, vil han være et fremragende fit til Todd Bowles kreative system, fordi han kan spille alle linebacker-positioner.

21. Washington Redskins – WR Laquon Treadwell, Ole Miss
Jeg er ikke sikker på, at Treadwell falder ud af top 15, men det er en mulighed. Redskins har brug for at give Kirk Cousins en rigtig “nummer ét” receiver, og det kan Treadwell blive. Han mangler lidt timed fart, men han er en naturlig receiver, der har stort potentiale.

22. Houston Texans – RB Ezekiel Elliott, Ohio State
Texans’ løbeangreb var en katastrofe i sidste sæson, og Arian Foster har misset masser af tid på grund af skader i 2015 og 2013. Hans tid er formentligt forbi i Houston. Entré Elliott, der er en virkelig dygtig all round back, der også kan bruges som receiver. Et godt fit.

23. Minnesota Vikings – OLB Darron Lee, Ohio State
Vikings kan gå flere veje, og wide receiver eller tackle er også en mulighed. Jeg går med Lee, fordi Chad Greenways tid er ved at være forbi, og Ohio State-talentet vil være en god arvtager. Lee er en fremragende atlet med masser af speed.

24. Cincinnati Bengals – WR Corey Coleman, Baylor
Bengals må formentligt sige farvel til både Marvin Jones og Mohamed Sanu, der begge er free agents og leder efter mere fast spilletid. Hvem skal så starte modsat A.J. Green? Et bud kunne være Corey Coleman, der har masser af fart og samtidig kan hjælpe som returner.

25. Pittsburgh Steelers – CB Eli Apple, Ohio State
Steelers regner med Senquez Golson som starter i 2016, men han vil patruljere i slot-positionen. På flanken mangler der fortsat en starter, for William Gay er free agent og Cortez Allen kan meget vel blive cuttet på grund af alt for høj løn. Apple har størrelse og er en villig run blocker, og det er vigtigt i AFC North.

26. Seattle Seahawks – OT Taylor Decker, Ohio State
Venstre tackle Russell Okung er free agent og højre takle Garry Gilliam var i bedste fald ustabil i 2015. Seahawks er nødt til at investere i den offensive linje, og det gør de med Decker, der kan starte fra dag ét.

27. Green Bay Packers – DT Andrew Billings, Baylor
Fremtiden for B.J. Raji er usikker, og Letroy Guion er bedre i en rotationsrolle. Billings er en stærk defensive tackle, der vil fungere godt som nose tackle i et 3-4 system. Han er stærk og kan skabe pres, og så er han kun 20 år.

28. Kansas City Chiefs – DE Robert Nkemdiche, Ole Miss
Andy Reid har aldrig været bange for at tage chancen på et kontroversielt talent. Det er Nkemdiche, der sluttede sin college karriere med en karantæne for brug af marihuana. Nkemdiche har top 10 talent, og vil pynte på Chiefs’ forsvar.

29. Arizona Cardinals – DE Jonathan Bullard, Florida
Cardinals vil gå efter en pass rusher tidligt i draften, og Bullard vil være et rigtig godt fit. Han er virkelig stærkt og en fremragende tackler, og han har et godt antrit til at lave spil bag modstanderens line of scrimmage.

30. Carolin Panthers – DE Kevin Dodd, Clemson
Panthers bygger videre på deres superforsvar med et valg af Dodd. Jared Allen er free agent og dybden bag Kewann Short og Star Lotulelei er tvivlsom. Charles Johnson har ét år tilbage af sin kontrakt, så der er brug for at tænke på fremtiden. Dodd kan spille flere positioner på linjen.

31. Denver Broncos – DT Vernon Butler, Louisiana Tech
Butler havde en fantastisk Senior Bowl, og han er på vej frem på draft boards. Broncos risikerer at miste masser af talent på linjen i free agency, og derfor vil det give god mening at booste her. Butler har lange arme og er hamrende atletisk. Han kan blive en fantastisk starter.

Forfeited pick – New England Patriots (Deflategate)

Har du kommentarer eller ønsker uddybning til denne mock draft, så fang mig på Twitter @JacobNoertov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *