2016 NFL Mock Draft 1.0 – Jacob Nørtov

Med godt en uge til NFL Scouting Combine er den første mock draft for 2016 NFL Draft klar.

Se her hvordan jeg lige nu forudser, at første runde falder til april.

Husk at læse vores store baggrundsartikel om NFL Scouting Combine, så du er helt klar til den store event.

Du kan også se alle vores rankings for 2016 NFL Draft, og se hvordan vi rangerer spillerne netop nu.

Denne mock draft indeholder ikke handler, men det vil der komme i første runde af draften. Hvis du selv vil regne på, hvad de enkelte hold skal af med for at handle op eller ned, så se mere her i vores draft trade chart.

Har du kommentarer eller ønsker uddybning til denne mock draft, så fang mig på Twitter @JacobNoertov

2016 NFL mock draft 1.0

1. Tennessee Titans – OT Laremy Tunsil, Ole Miss
Titans valgte også en offensive tackle i draften for to år siden, men i dagens NFL har man brug for to virkelige gode startende tackles. Valget af Tunsil vil sende Taylor Lewan til højre side, hvor han passer bedst.

2. Cleveland Browns – QB Carson Wentz, North Dakota State
Browns kan også gå i en helt anden retning, hvis de signer en quarterback (Brock Osweiler?) i free agency. Men for nu er de nødt til at vælge den bedste quarterback i draften, og det er Carson Wentz.

3. San Diego Chargers – S Jalen Ramsey, Florida State
Chargers har masser af muligheder for at vælge en impact spiller. Joey Bosa, Myles Jack, Ronnie Stanley er alle potentielle valg, men jeg går med Ramsey. Chargers er nødt til at få styr på en secondary, der mister Eric Weddle.

4. Dallas Cowboys – LB Myles Jack, UCLA
Hvis ikke Jack var blevet skadet, ville han være i spil som det første valg. Han er en unik atlet, der kan bruges på adskillige positioner, og han vil give Dallas’ forsvar et kæmpe boost.

5. Jacksonville Jaguars – DE Joey Bosa, Ohio State
Det vil være et drømmevalg for Jaguars. Gus Bradley er nødt til at få opgraderet forsvaret, og med et valg af Bosa kan Jaguars mønstre et par virkelig skræmmende pass rushers, når sidste års førsterundevalg, Dante Fowler vender tilbage.

6. Baltimore Ravens – OT Ronnie Stanley, Notre Dame
Ravens sidder i et fremragende spot og kan tage den bedste spiller, der falder ud af top seks. I min mock draft er det Stanley, der kan starte fra dag ét og opgradere en offensive linje, der skal præstere bedre, når Joe Flacco kommer tilbage fra en ACL-skade. DeForest Buckner er helt klart også en mulighed.

7. San Francisco 49ers – QB Jared Goff, California
Vi ved meget mere om 49ers’ quarterback situation, når det nye ligaår starter. Goff er ikke et fremragende fit til Chip Kellys system, men Colin Kaepernick er langt fra sikker på at blive hos 49ers.

8. Miami Dolphins – DE Noah Spence, Western Kentucky
Spence blev smidt ud af Ohio State, men hans talent er uomtvisteligt. Han udraderede al modstand i Senior Bowl og besvarede tilsyneladende spørgsmål ved de personlige interviews. Cameron Wake rev akillessenen over sidste år og Oliver Vernon er free agent.

9. Tampa Bay Buccaneers – CB Vernon Hargreaves III, Florida
Sterling Moore, Mike Jenkins er free agents, Alterraun Verner har skuffet enormt, og så er der starteren Jude Adjei-Berimah. Det ser skidt ud for Bucs på cornerback, og derfor er scheme-alsidige Hargreaves det helt logiske valg.

10. New York Giants – DE Deforest Buckner, UCLA
Flere mocks har Giants til at tage running back Ezekiel Elliott, men efter min mening er det for tidligt. Samtidig har Giants fire backs i truppen, og de har større behov mange andre steder. Et af dem er på den defensive linje, hvor Cullen Jenkins og Robert Ayers begge er free agents.

11. Chicago Bears – ILB Reggie Ragland, Alabama
Sidste år skiftede Bears til et 3-4 forsvar, men Vic Fangio mangler fortsat spillerne til at kunne praktisere sit system. Derfor vil John Fox og co. gå forsvarsvejen, og det hele starter med Ragland, der kan spille flere linebacker-positioner. En tackle er også en mulighed efter cuttet af Jermon Bushrod.

12. New Orleans Saints – DT Sheldon Rankins, Louisville
Rankings dominerede totalt ved dette års Senior Bowl og beviste, at han er en af de bedste linemen i en meget, meget dyb klasse. Siden sidste år har Saints sagt farvel til Akiem Hicks og Broderick Bunkley på den defensive linje, og Kevin Williams er free agent.

13. Philadelphia Eagles – OT Jack Cocklin, Michigan State
Eagles ønsker at beholde Jason Peters, men han er en skadesplaget 34-årige tackle der tynger 9,2 millioner dollars på salary cappen. Det logiske valg vil være Cocklin, der vil danne en fremragende duo med Lane Johnson.

14. Oakland Raiders – CB Mackensie Alexander, Clemson
Utroligt nok interceptede Alexander ikke ét eneste kast i sin college karriere, men hans talent er stort. Raiders er håbløst besat på det bageste forsvar, hvor D.J. Hayden har skuffet, og David Amerson er bedst i en reserverolle.

15. Los Angeles Rams – QB Paxton Lynch, Memphis
Case Keenum går offseason i møde som Rams’ starter, og det siger lidt om holdets quarterback-situation. Keenum kan dog være en fin brobygger til Lynch, og valget vil samtidig give de nye Los Angeles Rams en potentiel franchise quarterback og købe Jeff Fisher lidt ekstra tid.

16. Detroit Lions – DT A’Shawn Robinson, Alabama
Tyrunn Walker, Haloti Ngata og Jermelle Cudjo er alle free agents, og det efterlader Caraun Reid som eneste reel starter på defensive tackle. Robinson er enormt stærkt og vil være en force som run-stopper, og det er der brug for i den toughe NFC North.

Se valgene 17-32 på næste side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *