2016 NFL draft review: Tennessee Titans

Tennessee Titans’ nye general manager Jon Robinson havde en begivenhedsrig første draft. Titans-lederen startede med topvalget og handlede det til Los Angeles Rams for ekstra valg i 2017. Siden handlede Titans op igen, og i alt kom Robinson ud af draften med 10 spillere.

Læs også: Titans draft preview

Draftklasse

OT Jack Conklin, Michigan State (1/8)
DE Kevin Dodd, Clemson (2/33)
NT Austin Johnson, Penn State (2/43)
RB Derrick Henry, Alabama (2/45)
FS Kevin Byard, Middle Tennessee State (3/64)
WR Tajee Sharp, UMass (5/140)
CB LeShaun Sims, Southern Utah (5/157)
OG Sebastian Tretola, Arkansas (6/183)
OLB Aaron Wallace, UCLA (7/222)
CB Kalan Reed, Southern Miss (7/253)

Det kunne vi lide

Titans havde en af ligaens svageste trupper og var nødt til at tilføje masser af talent. Derfor var det også klogt at Robinson handlede ned fra topvalget og i stedet positionerede sig godt til fremtiden. Samtidig betalte han kun en lille pris for at handle op for tackle Jack Conklin, der er en tough, fysisk spiller, der kan starte modsat Taylor Lewan. I det hele taget kunne jeg godt lide, at Titans valgte store, stærke fysiske spillere som Kevin Dodd, Austin Johnson og Derrick Henry og understregede, at de vil spille old school smash mouth football.

Det kunne vi ikke lide

Det er svært at sætte en finger på Titans’ draft. Ikke nok med at Robinson og co. kom ud af draften med flere potentielle startere; de fik også samlet et første- og tredjerundevalg i 2017. Det kan man ikke klage over.

Sleeper

Jeg er vild med valget af free safety Kevin Byard i tredje runde, selvom han gik en runde tidligere, end jeg havde forventet. Men den 5’11 og 216 pund store safety er en boldjæger og playmaker af de helt store. Byard lavede 19 interceptions i college, og han har en næse for at lave det store spil. Jeg glæder mig til at se ham overtage starterjobbet om en sæson eller to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *