2016 NFL draft review: Tampa Bay Buccaneers

Tampa Bay fik en cornerback i toppen af draften. Læs her om holdets draftklasse.

Draftklasse

CB Vernon Hargreaves III (1/11)
DE Noah Spence, Eastern Kentucky (2/39)
K Roberto Aguayo, Florida State (2/59)
CB Ryan Smith, North Carolina Central (4/108)
OT Caleb Benenoch, UCLA (5/148)
LB Devante Bond, Oklahoma (6/183)
FB Dan Vitale, Northwestern (6/197)

Det kunne vi lide

Med topvalget tog Buccaneers i Vernon Hargreaves en spiller, der har kvaliteterne til at blive en shutdown-cornerback i NFL. Stærkt gået af Buccaneers, der har savnet én sådan, siden Darrelle Revis forlod holdet efter 2013-sæsonen. Hargreaves kunne potentielt have været valgt som nummer ni, men Buccaneers handlede to pladser ned og fik stadig cornerbacken fra Florida. Han har ikke nogen idealhøjde, men få spillere i denne draft er så smidige som ham.

Det kunne vi ikke lide

Valget af Roberto Aguayo. Ja, kickers har større betydning end nogensinde før, men det er virkelig risikabelt at tage en sparker i top 60. Oven i købet en sparker, der nok er god, men som ikke har vist sig så pålidelig, når først han har skulle hamre field goals ind fra 45 yards og længere ude. Aguayo fortjener at gå i top 120 eller måske top 100, men det er en luksus at vælge ham så tidligt, når springet fra ham og til kickers, som Buccaneers kunne få sent i draften, trods alt ikke er større. I 2015 ramte seks af NFLs kickers plet på flere end 90 procent af alle field goals – og fem af de seks missede kun to spark. Det er begrænset, hvor meget bedre, Aguayo kan være end dem.

Sleeper

Ryan Smith kan på sigt starte for Buccaneers, hvis alt flasker sig. Han er her og nu en oplagt slot-corner, der har antrittet og smidigheden til at begå sig, men har samtidig udmærkede “ball skills”. Og så tackler han gerne og tackler ofte. Gennem karrieren satte han en holdrekord med 168 solo tacklinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *