2016 NFL draft review: Seattle Seahawks

Hvordan klarede Seattle sig i draften? Læs her en vurdering.

Draftklasse

T Germain Ifedi (1/31)
DT Jarran Reed, Alabama (2/49
RB C.J. Prosise, Notre Dame (3/90)
TE Nick Vannett, Ohio State (3/94)
G Rees Odhiambo, Boise State (3/97)
DT Quinton Jefferson, Maryland (5/147)
RB Alex Collins, Arkansas (5/171)
C Joey Hunt, TCU (6/215)
WR Kenny Lawler, UCLA (7/243)
RB Zac Brooks, Clemson (7/247)

Det kunne vi lide

Seattle Seahawks fik forrygende god værdi i 2. runde med valget af Jarran Reed. Buffalo var stærkt interesseret i Alabama-bøffen og sendte få dage før draften et hold til Tuscaloosa for at besøge Reed, men snuppede i stedet Shaq Lawson, da han overraskende røg ned til 19. valget. Siden faldt Reed, der har begrænset værdi som pass-rusher, hele vejen ned til Seattle og 49. valget. På en defensive tackle-position, der har mistet Brandon Mebane, og som ikke er så dyb som tidligere, er Reed en kærkommen og værdifuld forstærkning.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Seattle endte med at have 10 valg og brugte dem dygtigt til at forstærke truppen. Der var god værdi ved alle valg, og behovene blev dækket.

Sleeper

C.J. Prosise indledte college-karrieren som wideout, og hans naturlige talent er godt, men upoleret. Han kan blive en artig overraskelse i NFL, fordi han har en god kombination af både løbeevner og evnen til at gribe bolden, ligesom han i 2015 førte Notre Dame i special teams-tacklinger. Pete Carroll kan godt lide running backs, der kan lidt af hvert, og det kan Prosise, der siger, at han forsøger at lægge sig af op af Matt Fortes spillestil. Han bliver som minimum en værdifuld “third down”-back, der kan tage over efter Fred Jackson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *