2016 NFL draft review: San Diego Chargers

San Diego Chargers overraskede ved at tage defensive end Joey Bosa med det tredje valg. Siden blev det til en tight end, der kan overtage fra Antonio Gates og en fullback, der blokerede for Chargers’ running back Melvin Gordon i college.

Læs også: Chargers draft preview

Draftklasse

DE Joey Bosa, Ohio State (1/3)
TE Hunter Henry, Arkansas (4/35)
OC Max Tuerk, USC (3/66)
ILB Joshua Perry, Ohio State (4/102)
OLB Jatavis Brown, Akron (5/175)
P Drew Kaser, Texas A&M (6/179)
FB Derek Watt, Wisconsin (6/198)
OG Donovan Clark, Michigan State (7/224)

Det kunne vi lide

Valget er tight end Hunter Henry var i mine øjne et af de allerbedste i hele draften. Chargers får en super pass catcher, der allerede kan hjælpe Philip Rivers i den kommende sæson, men de har formentligt også fundet afløseren til aldrende Antonio Gates. Sidste år skuffede running back Melvin Gordon og valget af fullback Derek Watt i sjette runde indikerer, at Chargers ønsker at give Gordon de bedste betingelser for at kunne producere.

Det kunne vi ikke lide

Jeg er ikke vild med valget af Bosa af flere grunde. I mine øjne er han et ok, men ikke optimalt, fit til Chargers’ system, og derfor er der en risiko for, at Bosa aldrig helt lever op til det høje valg. Samtidig betød valget af Bosa et fravalg af Jalen Ramsey, der kunne have hjulpet Chargers på safety-positionen. Her er Dwight Lowery nu sikker starter, og han er på sit fjerde hold i de sidste fire år. Vi havde Max Tuerk rangeret som et top 100-valg men nærmere fjerde runde end toppen af tredje, så jeg mener, Chargers strakte sig for en spiller, der for blot syv måneder siden rev korsbåndet over.

Sleeper

Valget af linebacker Jatavis Brown i femte runde er spændende. Han er en meget atletisk hybrid på 5’11 og 229 pund, der har sin styrke i opdækning, og som rookie vil se snaps i dime formationer. Brown er upoleret, mangler noget fysik og skal udvikle sit instinkt, men han har de atletiske evner og hurtigheden til at kunne starte om et par år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *