2016 NFL draft review: Philadelphia Eagles

Philadelphia Eagles fik en potentiel franchise quarterback, men hvordan klarede holdet sig ellers i draften?

Draftklasse

QB Carson Wentz, North Dakota State (1/2)
G Isaac Seumalo, Oregon State (3/79)
RB Wendell Smallwood, West Virginia (5/153)
G Halapoulivaati Vaitai, TCU (5/164)
CB Blake Countess, Auburn (6/196)
S Jalen Mills, LSU (7/233)
DE Alex McCalister, Florida (7/240)
LB Joe Walker, Oregon (7/251)

Det kunne vi lide

Philadelphia adresserede behov over hele linjen. De savnede en running back og fik én i Wendall Smallwood. De havde brug for en offensive lineman mere og fik én i både Issac Semualo og Halapoulivaati Vaitai. Og i 7. runde fandt de dybde til holdets “front seven”.

 Det kunne vi ikke lide

Jeg synes stadig, at det var en for heftig pris, som Philadelphia betalte for at handle op efter Carson Wentz. Ja, de havde brug for en franchise quarterback, men strategien var spøjs, idét Eagles én måned forinden havde givet relative store aftaler til både Sam Bradford og Chase Daniel. De to aftaler betyder naturligvis, at Eagles kan være konkurrencedygtige på den korte bane, mens Wentz bliver klar til det lange løb, men bare fordi holdet fik en potentiel franchise quarterback (et klassisk forsvarsargument), er det ikke ensbetydende med, at prisen ikke kan være for høj. Og Wentz er ikke “the sure thing” – langt fra endda – selvom hans fysiske evner er imponerende.

Sleeper

Hold godt øje med defensive end Alex McCallister fra Florida. Han er hamrende upoleret (kun seks kampe som starter) har problemer uden for banen (han blev smidt af Floridas hold), men kan få en høj værdi som “rush end” i et rotationssystem. Han har 36 inches-lange arme, løber 40 yards på 4,80 sekunder – og imponerede med en short shuttle på 4,00 sekunder ved The Scouting Combine. Hans antrit er ekstremt godt, men han har p.t. ikke meget værdi mod løb. Et stort projekt, der kan være ude af NFL om ét år – eller være en syv sack-reserve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *