2016 NFL draft review: Oakland Raiders

Forsvaret var i fokus for Oakland Raiders de to første dage af draften. General manager Reggie McKenzie overraskede med et tidligt valg af en safety, men ellers fik Raiders god værdi i deres syv valg.

Læs også: Raiders draft preview

Draftklasse

S Karl Joseph, West Virginia (1/14)
DE Jihad Ward, Illinois (2/44)
DE Shilique Calhoun, Michigan State (3/75)
QB Connor Cook, Michigan State (4/100)
RB DeAndre Washington, Texas Tech (5/143)
OLB Cory James, Colorado State (6/194)
OG Vadal Alexander, LSU (7/234)

Det kunne vi lide

Karl Joseph har Pro Bowl-potentiale og få stor betydning for Raiders’ secondary. Selvom Raiders strakte sig en smule for ham, så var det et klogt valg, for han var den bedste safety i draften. Hans spillestil er hård og nådesløs, ligesom Raiders-fans kunne ønske sig. Quarterback Connor Cook i fjerde runde havde virkelig god værdi, og i en quarterback-drevet liga, er det klogt at have en solid backup, der potentielt kunne starte for andre hold.

Det kunne vi ikke lide

Raiders fik ikke valgt til cornerback-positionen, og det lægger pres på spillere som David Amerson og D.J. Hayden, der skal præstere. Begge er free agents efter denne sæson, så lige nu er Sean Smith den eneste langtidsløsning med kvalitet, som Raiders har på positionen. Det er ikke optimalt.

Sleeper

Defensive end Jihad Ward i anden runde har kæmpe potentiale, men der kan gå et par år, før han virkelig slår igennem. Den 6’5 og 297 pund store Ward kan spille både 5-tech i baseformationer og rykke på indersiden i nickel- og dime-formationer, og han giver Raiders en potentiel starter på sigt. Et spændende valg med store muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *