2016 NFL draft review: New York Jets

New York Jets leverede et af årets mest spektakulære valg, da de tog Penn State quarterback Christian Hackenberg i anden runde. Ud over det valg fik Jets tilføjet fart på linebacker-positionen og wide receiver-positionen. Og så valgte Jets også en punter, der forhåbenligt kan løfte deres special teams, hvor holdet sidste år var næstdårligst i net yards pr. punt.

Læs også: Jets draft preview

Draftklasse

LB Darron Lee, Ohio State (1/20)
QB Christian Hackenberg, Penn State (2/51)
OLB Jordan Jenkins, Georgia (3/83)
CB Juston Burris, North Carolina State (4/118)
OT Brandon Shell, South Carolina (5/158)
P Lac Edwards, Sam Houston State (7/235)
WR Charone Peak, Clemson (7/241)

Det kunne vi lide

Valget af Darron Lee i første runde giver Jets masser af fart, og han er en type, der kan spille alle tre downs. Det eneste lille minus er hans manglende fysik og styrke, så Lee skal bruge masser af tid i træningslokalet. Fjerderundevalget, cornerback Juston Burris, har godt størrelse og fysik, og han giver dybde på en position, hvor Jets har et undervurderet behov. Hvis alt går vel, kan han få en større rolle om en sæson eller to. Syvenderundevalget Charone Peak kunne være gået flere runder tidligere, så her fik Jets rigtig god værdi. 

Det kunne vi ikke lide

Valget af quarterback Christian Hackenberg var efter min mening alt, alt for tidligt. Der er ingen tvivl om, at Hackenberg har masser af fysisk talent, men hans tape er virkelig skidt, og han skal genopbygges helt fra bunden. Når man tænker på, at Jets har jagtet en franchise quarterback i mange år og uden held har valgt upolerede talenter som Bryce Petty (2015), Tajh Boyd (2014), Geno Smith (2013) og Greg McElory (2011), så kan det undre, at Jets så tidligt valgte et boom/bust-talent. Jeg håber, Jets får held til at udvikle Hackenberg, men jeg tvivler. Jets mangler pass rush fra flanken, men jeg er ikke sikker på, at Jordan Jenkins er eksplosiv nok til at kunne skabe konstant pres som outside linebacker.

Sleeper

Jeg er helt vild med valget af lynhurtige Charone Peak i syvende runde. Han kunne være blevet valgt så højt som i tredje runde, og han lander i en rigtig god situation hos Jets. Brandon Marshall er 32 år og har to sæsoner tilbage af sin kontrakt, og sidste års andenrundevalg Devin Smith var skadet og bidrog ikke med noget. Clemson har de seneste år leveret super-receivers til NFL (Sammie Watkins, Martavis Bryant, DeAndre Hopkins), og Peak kan måske blive den næste.

Her kan du læse alle vores NFL draft review

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *