2016 NFL draft review: New York Giants

Det var ikke helt optimalt, at New York Giants matte vælge Eli Apple i top 10. Læs her om holdets draft.

Draftklasse

CB Eli Apple (1/10)
WR Sterling Shepard, Oklahoma (2/40)
CB Darian Thompson, Boise State (3/71)
LB B.J. Goodson, Clemson (4/109)
RB Paul Perkins, UCLA (5/149)
TE Jerell Adams, South Carolina State (6/184)

Det kunne vi lide

Valget af Sterling Shepherd i toppen af 2. runde. Shepherd er en aggressiv, hårdfør slot-corner, der kan supplere Odell Beckham Jr. virkelig godt. Han var den højstplacerede spiller på Giants’ bræt, da han blev valgt, og han minder meget om Victor Cruz, der kæmper for at komme tilbage fra et skadeshelvede. Shepherd har alle muligheder for at blive en 60 catches-receiver – måske allerede som receiver.

Det kunne vi ikke lide

Ja, New York Giants havde brug for en cornerback, men det virkede ærlig talt lidt satstet, at holdet valgte Eli Apple med tiendevalget. Apple er en dygtig cornerback, men han er stadig ung og upoleret, der var hold, der mente, at han ikke burde vælges før i slutningen af 1. runde, og før draften virkede det usandsynligt, at han ville gå i top 10. Men da først Jack Conklin og Leonard Floyd blev valgt af Titans og Bears, måtte Giants ty til tredjevalget. De kunne have fået mere værdi med et valg af for eksempel Laremy Tunsil eller Sheldon Rankins.

Sleeper

Jeg var overrasket over, at Jerell Adams faldt til 6. runde. Han er en dygtig pass-catcher, der har en stor gribe-radius, og han kan blive en virkelig solid faktor i Giants’ kasteangreb. For et hold, der ikke har meget at komme efter på tight end-positionen, var det stærkt at vælge Adams med 184. valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *