2016 NFL draft review: New Orleans Saints

Saints skal have ros for de første tre valg. Læs her hvorfor.

Draftklasse

DT Sheldon Rankins, Louisville (1/12)
WR Michael Thomas, Ohio State (2/47)
S Vonn Bell, Ohio State (2/61)
DT David Onyemata, Manitoba (4/120)
RB Daniel Lasco, California (7/237)

Det kunne vi lide

Med de tre første valg fik New Orleans Saints usædvanlig høj værdi. Alle tre spillere var nævnt som kandidater til 1. runde, og især valget af Vonn Bell med 61. valget var stærkt. Der er selvfølgelig en forklaring på, at Bell faldt så langt (er han hårdfør nok?), men Bell er en cover safety med en stor rækkevidde, der kan dække både tight ends og wideouts. Topvalget, Rankins, forstærker forsvarslinjen markant, og Michael Thomas, der røg i 2. runde, er en kommende afløser for Marques Colston.

Det kunne vi ikke lide

Saints-forsvaret har brug for noget mere fart i fødderne – ikke mindst på linebacker-positionen – og intet andet forsvar tillod i 2015 så mange receiving yards til tight ends og running backs. Men holdet valgte ikke én eneste linebacker i draften. Det kan hæmme holdet i løbet af sæsonen – ikke mindst når de nuværende starters skal have pauser.

Sleeper

Gennem Sean Paytons tid hos holdet har Saints været ret dygtige til at skabe dygtige running backs ud af nærmest ingenting (Chris Ivory, Khiry Robinson, Pierre Thomas), og det seneste skud på stammen kan blive sjetterundevalget Daniel Lasco. Han er en dygtig atlet, der imponerede ved The Scouting Combine, og som kan hjælpe Saints på både løb og kast. Hvis han klarer cuttet – og det er bestemt tænkeligt – er Lasco en potentiel artig overraskelse i NFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *