2016 NFL draft review: Miami Dolphins

Når vi kigger tilbage på Miami Dolphins’ draft om nogle år, så vil valget af offensive tackle Laremy Tunsil være en målestok for succes. Dolphins stoppede Tunsils fald ved at vælge ham med det 13. valg i første runde, og det kommer med en vis risiko. Den var Dolphins villige til at løbe, og de næste år bestemmer, om det var en klog beslutning eller ej. 

Læs også: Dolphins draft preview

Draftklasse

OT Laremy Tunsil, Ole Miss (1/13)
CB Xavien Howard, Baylor (2/38)
RB Kenyan Drake, Alabama (3/73)
WR Leonte Carroo, Rutgers (3/86)
WR Jakeem Grant, Texas Tech (6/186)
SS Jordan Lucas, Penn State (6/204)
QB Brandon Doughty, Western Kentucky (7/223)
TE Thomas Duarte, UCLA (7/231)

Det kunne vi lide

Valget af Laremy Tunsil i første runde er fantastisk. Da Dolphins fandt ud af, at han faldt en smule i første runde, kunne de næsten ikke vente med at få fingre i den stærke Ole Miss-lineman. Tunsil skal spille guard, og han kan fungere som swing-tackle, hvis der er behov for det. Et virkelig godt valg, hvor belønningen til fulde opvejer den lille risiko. Running back Kenyan Drake kan hjælpe Dolphins både som returner og tage noget af presset af Jay Ayaji, og Leonte Carroo har stensikre hænder og giver Ryan Tannehill endnu et godt mål.

Det kunne vi ikke lide

Dolphins tradede op i anden runde for at vælge Xavien Howard, der er lidt af et wild card. Han ligner en stjerne på et ene spil, og på det andet tillader han et stort spil. Handlen kostede Dolphins et fjerderundevalg, og Miami sendte deres femterundevalg til New England Patriots for to sjetterundevalg. Det betød, at Dolphins gik 100 valg uden at vælge en spiller. Samtidig handlede de op til tredje runde for at vælge Carroo og sendte et sjetterundvalg i år og et tredje- og fjerderundevalg i 2017 til Minnesota Vikings i den handel. Det betyder, at Dolphins allerede mangler to midtervalg næste år.

Sleeper

Running back Jay Ajayi er starter, men jeg tror, der er gode chancer for at Kenyan Drake får solid rolle som rookie. Han er nemlig meget mere end bare returner. I 2013 fik han langt flere carries end Derrick Henry hos Alabama, og med sine 6’1 og 210 pund har han størrelse til at kunne spille på de tidlige downs. Dolphins forsøgte at signe C.J. Anderson i free agency, så de var på udkig efter en running back – nu har de Drake til at hjælpe Ajayi.

Her kan du læse alle vores NFL draft review

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *