2016 NFL draft review: Los Angeles Rams

De fik Jared Goff, men hvordan klarede Los Angeles Rams sig ellers i draften?

Draftklasse

QB Jared Goff, California (1/1)
TE Tyler Higbee, Western Kentucky (4/110)
WR Pharoh Cooper, South Carolina (4/117)
TE Temarrick Hemingway, South Carolina State (6/177)
LB Josh Forrest, Kentucky (6/190)
WR Michael Thomas, Southern Mississippi (6/206)

Det kunne vi lide

Man kan helt klart diskutere prisen for at handle op til førstevalget, men man kan ikke diskutere det faktum, at Los Angeles fik en franchise quarterback med topvalget. Jeg kan personligt godt lige Jared Goff, der måske ikke er spækket med potentiale som Andrew Luck, men som er en effektiv quarterback. Et problem på den korte bane bliver, at han kommer fra Art Briles’ shotgun-baserede angrebssystem hos California og så til en offensiv hos Rams, der er bygget op omkring Todd Gurley og et tungt løb (der ideelt set kræver, at quarterbacken står lige bag center). Men i det lange løb kan han blive en elite-quarterback i NFL.

Det kunne vi ikke lide

Rams adresserede slet ikke behovet for en offensive lineman, hvilket overraskede mig meget. Holdet har flere behov langs linjen, og selvom Rams næppe havde fået mere end en reserve i 2016, fordi holdet ikke valgte før 4. runde oven på Goff-valget, ville en ekstra “bøf” til linjen i det mindste have givet konkurrence.

Sleeper

Mike Thomas var én af mine sleeper-favoritter. Han løber nogle solde ruter, men kan samtidig brænde forsvar i dybden. I 2015 førte han FBS-niveauet med 19,6 yards pr. catch. Han taber for mange bolde, han burde gribe, men pilen peger opad for den 200 pund-tunge wideout, der ifølge Pro Football Focus’ analyser er bedre end de mere kendte Will Fuller, Braxton Miller og Tyler Boyd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *