2016 NFL draft review: Jacksonville Jaguars

Jacksonville Jaguars styrkede forsvaret med seks af syv draftvalg og tog så også en quarterback, der kan udvikle sig bag Blake Bortles.

Læs også: Jaguars draft preview

Draftklasse

DB Jalen Ramsey, Florida State (1/5)
OLB Myles Jack, UCLA (2/36)
OLB Yannick Ngakoue, Maryland (3/69)
DT Sheldon Day, Notre Dame (4/103)
OLB Tyrone Holmes, Montana (6/181)
QB Brandon Allen, Arkansas (6/201)
DE Jonathan Woodard, Central Arkansas (7/226)

Det kunne vi lide

Wow! Det er sjældent at et hold kommer ud af en draft med en på papiret så stærkt draftklasse. Jaguars ramte plet og kan meget vel have fundet fire startere med de første fire valg. Det startede med Jalen Ramsey i første runde, der giver Jaguars en potentiel lock down cornerback. I anden runde nappede Dave Caldwell og co. så UCLA’s linebacker Myles Jack, der indtil få dage før draften var i spil til top fem. Hans knæskade er et wild card, men hvis Jaguars bare får fire-fem år ud af Jack, så har de fået en kæmpe playmaker. I Marylands Yannick Ngakoue fik forsvaret en udpræget pass rusher, der kan hjælpe Dante Fowler Jr., der vender tilbage efter sin ACL-skade. Og i fjerde runde passer defensive tackle Sheldon Day perfekt til Jaguars’ system. 

Det kunne vi ikke lide

Intet at komme efter. Jaguars kan måske kritiseres for at tage en chance på Myles Jack i toppen af anden runde, men jeg kan godt forstå, at de gjorde det.

Sleeper

Jeg kan godt lide valget af Ngakoue i tredje runde. Jaguars var forfærdelige på tredje downs i 2015 og rangerede som det næst dårligste hold på den front. I Ngakoue får de en udpræget pass rusher, der kan jagte quarterbacken på passing downs og flyttes rundt for at skabe de bedste matchups. Jeg er sikker på, at Gus Bradley nok skal få masser af glæde af Ngakoue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *