2016 NFL draft review: Indianapolis Colts

Indianapolis Colts valgte fire offensive linemen og tilføjede mere fart til forsvaret. Her kan du læse vores vurdering af Colts’ draft.

Læs også: Colts draft preview

Draftklasse

OC Ryan Kelly, Notre Dame (1/18)
S T.J. Green, Clemson (2/57)
OT Le’Raven Clark, Texas Tech (3/82)
DT Hassan Ridgeway, Texas (4/116)
ILB Antonio Morrison, Florida (4/125)
OT Joe Haeg, North Dakota State (5/155)
LB Trevor Bates, Maine (7/239)
OC Austin Blythe, Iowa (7/248)

Det kunne vi lide

Colts leverede en klog og solid draft med et stærkt fokus på at hjælpe quarterback Andrew Luck. Center Ryan Kelly i første runde var ikke et særligt spektakulært valg, men han var klart den bedste på sin position og kan starte på Colts’ linje i de næste mange, mange år. Tackle Le’Raven Clark snusede angiveligt til første runde på nogle boards, så han var et virkelig godt værdivalg i tredje runde. Han bør starte som rookie på højre side af linje. De to sent valgte linemen, Joe Haeg og Austin Blythe, giver Colts et par udviklingstalenter, der kan fungere som dybde på sigt.

Det kunne vi ikke lide

Colts valgte safety T.J. Green i anden runde, og det var en smule tidligt efter min smag. Green er en konverteret receiver, der kun har to års erfaring på safety-positionen, og han har kun startet én sæson. Han imponerede med en fantastisk workout ved NFL Scouting Combine, hvor han løb 4,34 sekunder på 40-yard distancen, men lige nu er han et projekt og har fortsat meget at lære.

Sleeper

Defensive tackle Hassan Ridgeway er ekstremt talentfuld, men han faldt alligevel til tredjedagen i en årgang spækket med dygtige lineman. Ridgeway er dog uhyre atletisk og eksplosiv, men han var plaget af skader i 2015-sæsonen, og hans form har ikke altid været i top. Hvis Colts’ defensive trænerstab kan maksimere hans talent, kan Ridgeway gøre en forskel både på den korte og lange bane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *