2016 NFL draft review: Houston Texans

Houston Texans brugte de fire første valg på at styrke offensiven omkring quarterback Brock Osweiler. Spørgsmålet er bare, om det var de rigtige typer.

Læs også: Texans draft preview

Draftklasse

WR Will Fuller, Notre Dame (1/21)
OG Nick Martin, Notre Dame (2/50)
WR Braxton Miller, Ohio State (3/85)
RB Tyler Ervin, San Jose State (4/119)
S K.J. Dillon, West Virginia (5/159)
NT D.J. Reader, Clemson (5/166)

Det kunne vi lide

Valget af center Nick Martin i anden runde var virkelig solidt. Texans skulle finde en midtermand, og nu kan Martin og Osweiler gro i systemet sammen. Det var klogt. Braxton Miller i tredje runde er et spændende valg, der kan blive flyttet rundt og fungere som skakbrik i Bill O’Briens angreb.

Det kunne vi ikke lide

Valget af wide receiver Will Fuller lå i kortene, men jeg er ikke fan. Fuller har masser af fart til at tage toppen af forsvaret, men han har suspekte hænder og tabte alt for mange bolde i college. At Texans desuden tradede én plads op og brændte et sjetterundevalg på den konto, gør det ikke bedre. Det virkede unødvendigt. Det samme gjorde handlen op for Nick Martin i anden runde. Det kostede også et sjetterundevalg at bevæge sig fra 44 til 42 og forbi New York Jets – der ifølge flere meldinger var fast besluttet på at vælge quarterback Christian Hackenberg. Draft handler ofte om kvantitet, og derfor gælder det også om at passe på de sene valg.

Sleeper

Running back Tyler Ervin ligner et valg lige efter Bill O’Briens hoved. Ervin kan for det første bruges som returner og bidrage på special teams tidligt i karrieren. For det andet er Ervin en lynhurtig spiller, der kan hjælpe Texans som receiver og skabe en masse med bolden i hænderne. Han ligner umiddelbart en god tilføjelse bag Lamar Miller og Alfred Blue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *