2016 NFL draft review: Detroit Lions

Lions fik høj værdi med begge de første to valg. Læs her om holdets draft-klasse.

Draftklasse

OT Taylor Decker, Ohio State (1/16)
DT A’Shawn Robinson, Alabama (2/45)
OG Graham Glasgow, Michigan (3/95)  
S Miles Killebrew, Southern Utah (4/111)    
OG Joe Dahl, Washington St. (5/121)   
LB Antwione Williams, Georgia Southern (5/169) 
QB Jake Rudock, Michigan (6/191)   
DT Anthony Zettel, Penn St. (6/202)   
LS Jimmy Landes, Baylor (6/210) 
RB Dwayne Washington, Washington (7/235)

Det kunne vi lide

Valget af A’Shawn Robinson. Han var rygtet så højt som top 20, men var nok hele tiden lidt overhypet. For Robinsons evner som pass-rusher er begrænsede. Men stadigvæk: At få ham med 46. valget er virkelig godt og langt senere, end de fleste af os havde forventet, selvom jeg personligt forudså i min mock draft, at han røg ud af 1. runde. Lions har samtidig et stort behov på positionen, og den nye general manager Bob Quinn vil gøre linjerne bedre og mere hårdføre. Det hjælper 6 fod 4-høje, 307 pund-store og ekstremt stærke Robinson med.

Det kunne vi ikke lide

Detroit fandt ikke en cornerback, selvom behovet var stort. Det betyder, at Nevin Lawson skal starte modsat Darius Slay med Alex Carter og Darrin Walls som reserver. I en draft-årgang, hvor der var flere solide cornerbacks, og hvor løverne i sidste ende havde ti valg, var det overraskende, at de ikke brugte bare ét på en corner. 

Sleeper

Southern Utahs Miles Killebrew er en “enforcer”, der kan levere nogle hårde hits som safety eller dime-linebacker. Lions har hårdt brug for nogle flere “splash”-spil, og det kan Killebrew give. Han bliver sammenlignet med Arizona Cardinals’ Deone Bucannon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *