2016 NFL draft review: Denver Broncos

Denver Broncos handlede op for Memphis’ Paxton Lynch og håber, der har fundet deres franchise quarterback. Her kan du læse, hvad vi mener om Broncos’ draft.

Læs også: Broncos draft preview

Draftklasse

QB Paxton Lynch, Memphis (1/26)
DT Adam Gotsis, Georgia Tech (2/63)
FS Justin Simmons, Boston College (3/98)
RB Devontae Booker, Utah (4/136)
OG Connor McGowern, Missouri (5/144)
FB Andy Janovich, Nebraska (6/176)
S Will Parks, Arizona (6/219)
P Riley Dixon, Syracuse (7/228)

Det kunne vi lide

Broncos gik hårdt efter at lande Paxton Lynch, og det lykkedes ved at lave en handel med Seattle Seahawks. Lynch er et ideelt fit til Gary Kubiaks angrebssystem, og han får tid til at lære bag veteranen Mark Sanchez. Handlen kostede Broncos et ekstra tredjerundevalg – en lav pris, hvis Lynch viser sig at være “the real deal”. Broncos fik fremragende værdi med valget af running back Devontae Booker i fjerde runde, og han bør som minimum slå Ronnie Hillman af pinden som reserve til C.J. Anderson.

Det kunne vi ikke lide

Broncos mistede linebacker Danny Trevathan i free agency, men alligevel valgte John Elway ikke en linebacker i årets draft. Derfor er Broncos nu all-in på erstatningen Todd Davis (undrafted i 2014), og der er ikke meget dybde bag ham. Det virker en smule risikabelt. Denver undlod også at vælge en tackle, og derfor må holdet nu håbe på, at Russell Okung kan slå til og ikke mindst holde sig fri af skader.

Sleeper

Jeg kan godt se førnævnte Devontae Booker få en større rolle, end man lige regner med. For selvom Broncos har givet C.J. Anderson en stor, fireårig aftale, så er han på ingen måde garanteret starterjobbet på sigt. Booker er en komplet back, og hans one-cut stil passer perfekt til Kubiaks system. Jeg vil tro, at Booker snupper reservetjansen fra Hillman i training camp, og det vil ikke undre mig, hvis fjerderundevalget starter flere kampe som rookie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *