2016 NFL draft review: Dallas Cowboys

Cowboys tog Ezekiel Elliott i toppen og tog en chance i 2. runde. Læs her om holdets draft.

Draftklasse

RB Ezekiel Elliott, Ohio State (1/4)
LB Jaylon Smith, Notre Dame (2/34)
DT Maliek Collins, Nebraska (3/67)
DE Charles Tapper, OKlahoma (4/101)
QB Dak Prescott, Mississippi State (4/135)
CB Anthony Brown, Purdue (6/189)
S Kavon Frazier, Central Michigan (6/212)
RB Darius Jackson, Eastern Michigan (6/216)
TE Rico Gathers, Baylor (6/217)

Det kunne vi lide

Valget af Jaylon Smith. Ja, han bliver måske aldrig nogensinde den spiller, han var engang, men Dallas Cowboys tog om nogen en kalkuleret risiko, der kan kan give en stor gevinst om to-tre år. For det første er 34. valget efter min mening ikke for højt for draftens måske bedste spiller – før han blev skadet. For det andet havde Cowboys insider-viden omkring Smiths knæ fra holdets læge, der opererede ham. Hatten af for modet til at vælge ham. Om de havde valgt ham i 2. eller 3. runde, gør ingen forskel i min optik. Det er stadig et stort sats. Så hvorfor ikke tage ham før, at et andet hold gjorde det?

Det kunne vi ikke lide

Intet. Dallas Cowboys leverede en stærk klasse, og holdet fik både høj værdi ved mange valg og adresserede behovene. Godt gået af Jerry Jones og hans stab.

Sleeper

Rico Gathers er projektet over alle projekter. Han er en 6 fod 8 inches-høj, 275 pund-stor gigant, der spillede basketball for Baylor, og som ikke har spillet football, siden han gik i mellemskole. Men Gathers er en suveræn atlet, der imponerede mange af de 24 fremmødte hold til sin Pro Day. Og tidligere har for eksempel Antonio Gates leveret et meget succesrigt sportsskifte. Kan Gathers gøre det samme? Det er et langskud, og han er uhyggeligt upoleret. Men for et syvenderundevalg er det forsøget værd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *