2016 NFL draft review: Chicago Bears

Hvordan klarede Chicago Bears sig i draften? Læs her en vurdering.

Draftklasse

LB Leonard Floyd, Georgia (1/9)
G Cody Whitehair, Kansas State (2/56)
DE Jonathan Bullard, Florida (3/72)
LB Nick Kwiatkoski, West Virgnia (4/113)
S Deon Bush, Miami (4/124)
CB Deiondre’ Hall, Northern Iowa (4/127)
RB Jordan Howard, Indiana (5/150)
S DeAndre Houston-Carson, William & Mary (6/185)
WR Daniel Braverman, Western Michigan (7/230)

Det kunne vi lide

Guard Cody Whitehair var en overgang rygtet til 1. runde, og selvom det nok var i overkanten, var det stærkt af Bears at få ham med 56. valget – i bunden af 2. runde. Han var venstre tackle hos Kansas State, men er et bedre fit som guard i NFL og vil øjeblikkeligt opgradere den indvendige del af angrebslinjen.

Det kunne vi ikke lide

Jeg er ikke voldsomt stor Leonard Floyd-fan. Jeg anerkender, at Bears havde brug for en pass-rusher, men jeg er ikke sikker på, at Floyd, der har ry for at være for “blød” på banen, kan leve op til sin top 10-værdi – og slet ikke til, at Bears brugte et fjerderundevalg på at handle to pladser op for at komme forbi Giants og tage ham med niendevalget. Floyd kan blive Vic Fangios nye Aldon Smith, men han kan også blive en ny Barkevious Mingo, som nogle sammenligner ham med. Jeg synes, det er et risikabelt valg, og jeg havde hellere set dem blive ved 11. vælge og dér vælge Vernon Hargreaves eller Shaq Lawson.

Sleeper

Daniel Braverman er mange yndlings-sleeper, men jeg er mere vild med DeAndre Houston-Carson. Han er en fleksibel defensive back, der har den fysik, som Vic Fangio efterspørger. Han er en selvsikker FCS-defensive back, der har værdi på special teams (fire blokerede punts i 2105), og som har de fysiske evner og mentaliteten til at starte en dag. Han gjorde det godt ved både The Senior Bowl og under The Scouting Combine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *