2016 NFL draft review: Carolina Panthers

Carolina Panthers tog en defensive tackle i 1. runde. Godt nok? Få her et svar.

Draftklasse

DT Vernon Butler, Louisiana Tech (1/30)
CB James Bradberry, Samford (2/62)
CB Daryl Worley, West Virginia (3/77)
CB Zach Sanchez, Oklahoma (5/141)
TE Beau Sandland, Montana St. (7/252)

Det kunne vi lide

Umiddelbart tænkte jeg, at det var unødvendigt for Carolina at vælge defensive tackle Vernon Butler i 1. runde, for holdet har allerede Star Lotulelei og Kawann Short på positionen, men Dave Gettleman ved fra sin tid his Giants, at man aldrig kan have nok gode D-linemen. Butler har glimrende værdi ved 30. valget, og han vil være stærk i rotationen på forsvarslinjen, der har mistet Dwan Edwards. Et fornuftigt, langsigtet valg.

Det kunne vi ikke lide

Michael Oher og Mike Remmers beviste i Super Bowl, at Panthers er nødt til at forstærke kanterne på angrebslinjen – også selvom de kører mange “max protection”-formationer. Jason Spriggs og Germain Ifedi var begge linket til Carolina, men panterne valgte ingen offensive tackles med ét af de fem valg. Det kan hjemsøge dem, når sæsonen begynder.

Sleeper

Beau Sandland er et syvenderundevalg, og alene af den grund er hans odds for at få succes ikke gode. Men han har et godt potentiale, er en stor fyr (6’4, 253) med lange arme, og hos Carolina kan han få muligheden for at udvikle sig bag Greg Olsen og Ed Dickson. Den tidligere Miami Hurricane og JUCO-transers er upoleret, men kan overraske positivt i NFL. Pilen peger opad for Sandland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *