2016 NFL draft review: Atlanta Falcons

Hvordan klarede Atlanta Falcons sig i draften? Få her en vurdering.

Draftklasse

S Keanu Neal, Florida (1/17)
OLB Deion Jones, LSU (2/52)
TE Austin Hooper, Stanford (3/81)
OLB De’Vondre Campbell, Minnesota (4/115)
OG Wes Schweitzer, San Jose State (6/195)
WR Devin Fuller, UCLA (7/238)

Det kunne vi lide

Atlanta havde brug for mere fart i forsvaret, og det får de med kombinationen af de to første valg, safety Keanu Neal og linebacker Deion Jones. Neal kan blive Dan Quinns Falcons-version af Kam Chancellor, og han er en “hard hitter”, der sætter tonen. Og det var godt gået af Falcons at samle Jones op, efter at holdet ikke valgte Darron Lee i 1. runde. Lee og Jones er begge weakside-linebacker-typer, som Falcons ønskede, og springet fra Lee til Jones er ikke stort.

Det kunne vi ikke lide

Falcons adresserede ikke behovet for en pass-rusher. Den største prioritet inden draften var en pass-rusher, der kan supplere Vic Beasley, og Falcons fandt ikke én. Der var mange andre svagheder, der skulle adresseres, men det er problematisk, at Falcons ikke fandt en “edge rusher”, man kan regne med. 

Sleeper

Austin Hooper er ikke nogen Rob Gronkowski, men han er en solid tight end, og i et angreb, hvor hans konkurrenter til spilletid er Jacob Tamme og Levine Toilolo, og hvor Matt Ryan er quarterbacken, kan han få stor værdi. Han kan starte fra dag 1, hvis der er behov for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *