2015 NFL Mock draft 3.0 – Jacob Nørtov

Mock draft 3.0 er klar her godt 14 dage før 2015 NFL Draft. De sidste uger er trænere, general managers og ejere kommet mere ind i processen, og det har rykket rundt på nogle ting.

* Jeg tror fortsat på, at Tampa Bay Buccaneers vælger Jameis Winston med det første valg, men jeg vil ikke længere blive overrasket, hvis det ender med Oregons Marcus Mariota. Glazer-familien er med i beslutningsprocessen, og hvis de i sidste ende ikke er fortrolige med Winstons sager uden for banen, så bliver det en afgørende faktor. Jeg har to-steder set, at Mariota nu er Bucs’ foretrukne valg, men jeg mangler fortsat en virkelig god kilde, før jeg rykker mit valg.

* Hvor langt falder Marcus Mariota? Jeg tror, at Titans ender med at trade deres valg til et hold, der vil have Mariota. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis det ender med en mega trade med San Diego Chargers, hvor quarterback Philip Rivers ryger den anden vej. Rivers ønsker ikke at spille i L.A., og han vil gerne til Nashville, der er 1,5 times kørsel fra, hvor han voksede op. Der er dog utrolig mange ender, der skal mødes, før sådan en handel kan ske – den vigtigste: At Mariota er på brættet, når Titans vælger…

* Hvis Jaguars står med valget mellem defensive tackle Leonard Williams og outside linebacker Dante Fowler, tror jeg det bliver Williams. Wild card-valget er Amari Cooper, og det kunne jeg sagtens se ske.

* Jeg har fortsat Cooper over West Virginias Kevin White til Oakland Raiders. Michael Crabtree-signingen får ikke betydning for behovet på den position.

* Jeg har hørt og læst flere steder, at Brandon Scherff, Andrus Peat og DeVante Parker er top 10-valg på mange boards. Hvis Atlanta Falcons går pass rush, så tager St. Louis Rams en offensive lineman. LSU’s La’El Collins kunne også være et godt valg til Rams.

* Nogle vil mene, at Shane Ray falder lige lovligt langt. Jeg har aldrig været vild med ham, og jeg synes at hans naturlige leje pt. ligger mellem det 10. og 20. valg. Jeg kan sagtens se ham falde længere.

* Eagles er vilde med USC’s wide receiver Nelson Agholor, og han er ved at være et konsensus førsterundevalg. Han er meget poleret og kan spille både på ydersiden og i slot-positionen.

* Mario Edwards Jr. i første runde? Jeg ser og hører det flere og flere steder og potentielt i top 20. Jeg holder ham til Cincinnati Bengals for nu.

Læs også: 2015 NFL Mock draft 1.0 – Jacob Nørtov

Læs også: 2015 NFL Mock draft 2.0 – Jacob Nørtov

Læs også: Trade value chart

Har du kommentarer eller ønsker uddybning, så fang mig på Twitter @JacobNoertov

Mock draft 3.0

[table id=33 /]

Læs også: Draftrækkefølge for 2015 NFL Draft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *