2015 NFL Mock draft 2.0 – Jacob Nørtov

Mock draft 2.0 er nu klar efter de første bølger af free agency er overstået, og her er mit bud på, hvordan de 32 førsterundevalg kunne falde her godt en måned før 2015 NFL Draft.

* Jeg har en stærkere og stærkere fornemmelse af, at Tampa Bay Buccaneers vælger quarterback Jameis Winston med det første valg i årets draft. Fra alt hvad jeg hører og læser så er Bucs og for den sags skyld mange andre hold ikke bekymret for Winstons off field issues.

* Jeg kan sagtens se et hold trade med Tennessee Titans for at vælge quarterback Marcus Mariota med det andet valg, men i denne mock draft indgår ikke trades. Derfor ryger Mariota forbi Titans, der har for mange huller til at bruge valget på en quarterback.

* Mange har wide receiver Kevin White til Oakland Raiders, men jeg går med det mere sikre valg i wide receiver Amari Cooper. Tre års virkelig høj produktion mod ét “one year wonder” gør forskellen for mig.

* Jeg er i tvivl om outside linebacker Shane Ray eller outside linebacker Randy Gregory lige nu vil være det bedste fit for Washington Redskins, men jeg går med Ray i denne her mock draft.

* Chicago Bears er det ideelle fit for Mariota. Jeg kan sagtens se Jay Cutler være færdig i The Windy City efter denne sæson, og John Fox har nogle år at løbe på. Mariota som starter i 2016 virker logisk.

* Jeg ved, at mange vil have defensive end til Atlanta Falcons, men værdien er for god til at lade White passere. Roddy White er 33 år og var plaget af skader, og Julio Jones er heller ikke helt holdbar. Falcons er nødt til at tænke på fremtiden.

* I forhold til min første mock draft har jeg ikke ændret mine valg for New York Giants, St. Louis Rams, Minnesota Vikings, New Orleans Saints, Kansas City Chiefs, Detroit Lions, Baltimore Ravens og Denver Broncos.

Læs også: 2015 NFL Mock draft 1.0 – Jacob Nørtov

* Wide receivers Breshad Perriman (UCF) og Phillip Dorsett (Miami) er et par virkelig interessante navne i spil til første runde. Jeg har dem til henholdsvis Cleveland Browns og New Orleans Saints – der begge har brug for playmakers til angrebet.

* Dallas Cowboys finder erstatningen for DeMarco Murray i Wisconsins running back Melvin Gordon. Jeg ved god, at han ikke har stor erfaring i at gribe bolde, men det var mere pga. hans rolle hos the Badgers, end fordi han ikke kan.

Har du kommentarer eller ønsker uddybning, så fang mig på Twitter @JacobNoertov

Mock draft 2.0

[table id=29 /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *