2015 NFL Draft review – Tennessee Titans

Tennessee Titans gjorde det helt rigtige og valgte en potentiel franchise quarterback i toppen af draften. Læs her hvad vi ellers mener om Titans’ draft anno 2015.

Draftklasse

QB Marcus Mariota, Oregon (1/2)
WR Dorial Green-Beckham (2/40)
OG Jeremiah Poutasi, Utah (3/66)
DT Angelo Blackson, Auburn (4/100)
FB Jalston Fowler, Alabama (4/108)
RB David Cobb, Minnesota (5/138)
OLB Deiontrez Mount, Louisville (6/177)
OC Andy Gallik, Boston College (6/208)
WR Tre McBride, William & Mary (7/245)

Det kunne vi lide

Titans gjorde det rigtige ved at vælge Mariota med det andet valg. Så længe de ikke har en franchise quarterback, er Titans nødt til at tage chancen ved hver eneste mulighed, og måske lykkes det med Mariota. Et par valg til den inderste del af den offensive linje og to fysiske wide receivers i Green-Beckham og McBride hjælper også Mariota. Jeg er også vild med valget af  Jalston Fowler, der er, der er meget mere end en traditionel fullback. Valget indikerer dog, at Titans er klar til at løbe bolden mere og tage presset af Mariota.

Det kunne vi ikke lide

Jeg syntes, at Titans strakte sig en smule ved nogle af deres valg. Green-Beckham i toppen af anden runde var for tidligt efter min smag, for han har ikke spillet i et år, og han havde en problematiske karriere hos Missouri. Jeremiah Poutasi var også en næsten en runde for tidligt for mig, og det samme var det mindst for Blackson, der var projekteret til syvende runde eller priority free agent.

Sleeper

David Cobb løb for 1675 yards og 13 touchdowns som senior og give Bishop Sankey seriøs konkurrence for snaps. Den 5’11 og 229 pund store Cobb er en naturlig runner, der under Senior Bowl imponerede som pass catcher og blocker, og det kan give ham spilletid tidligt i karrieren. Cobb mangler et ekstra gear og er ikke super eksplosiv, men han har et godt instinkt og bliver sammenlignet med typer som Jeremy Hill og Le’Veon Bell. Og det er ikke helt skidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *