2015 NFL Draft review – Tampa Bay Buccaneers

Hvordan var Tampa Bay Buccaneers’ draft? Læs her en analyse.

Draftklasse

QB Jameis Winston, Florida State (1/1)
OT Donovan Smith, Penn State (2/34)
C Ali Marpet, Hobart (2/61)
OLB Kwon Alexander, LSU (4/124)
WR Kenny Bell, Nebraska (5/126)
WR Kaelin Clay, Utah (6/184)
FB Joey Iosefa, Hawaii (7/231)

Det kunne vi lide

Man kan diskutere, om valget skulle have været Marcus Mariota – det hælder jeg personligt til, jo mere jeg hørte til bekymringerne omkring Winstons person og fokus. Men Buccaneers skal roses for at vælge en quarterback med topvalget, selvom Winston (som Mariota) langt fra med sikkerhed vil få succes i NFL. Men uden en stærk quarterback kommer man ikke langt i NFL anno 2015, og derfor var Buccaneers nødt til at vælge én, og de må gøre det om i 2017 eller 2018, hvis Winston ikke slår til. Men her og nu er Winston en mand med et stort potentiale, og derfor kunne jeg trods alt lide det valg.

Det kunne vi ikke lide

Det giver masser af mening at vælge to offensive linemen i 2. og 3. runde, men valget af Donovan Smith som nummer to – alt i alt – i 2. runde var en anelse for højt efter min smag. Der er masser af lide ved Smith, han er stort, stærk og aggressiv, men der er spørgsmålstegn ved hans fokus og dedikation. Det bekymrer mig, når Buccaneers er så tæt på at vælge ham i 1. runde, som de kan komme.

Sleeper

Kwon Alexander er en superhurtig, smidig linebacker, der stormer rundt på banen, og som ved The Scouting Combine nettede den hurtigste 10 yard-tid (1,53 sekunder) af alle linebackers. Han er dog lille og ikke for alle, men som “WILL”-linebacker i et “Tampa 2”-lignende forsvar som Lovie Smiths, er han et glimrende fit, og derfor kan han dér få større succes, end han vil få andre steder, hvor han ville være for klejn. Han faldt på draft day, men han faldt til det rette sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *