2015 NFL Draft review – St. Louis Rams

St. Louis Rams tog draftens bedste running back. Men hvordan klarede de sig ellers i dette års draft? Få her en vurdering.

Draftklasse

RB Todd Gurley, Georgia (1/10)
OT Rob Havenstein, Wisconsin (2/57)
OT Jamon Brown, Louisville (3/72)
QB Sean Mannion, Oregon Stte (3/89)
OT Andrew Donnal, Iowa (4/119)
WR Bud Sasser, Missouri (6/201)
OG Cody Wichmann, Fresno State (6/215)
ILB Bryce Hager, Baylor (7/224)
DE Martin Ifedi, Memphis (7/227)

Det kunne vi lide

Todd Gurley kan potentielt blive den allerbedste spiller fra denne draft-klasse hos ALLE hold, og derfor er det svært at være andet end rosende over for Rams’ valg af den supertalentfulde running back. Han er ikke fit helt i sæsonen, fordi han stadig mærker efterveerne af en korsbåndsskade, men når man nævner navne som “Bo Jackson” og “Adrian Peterson” i samme sætning som en running back, ved man det er et stort talent. Han kan blive en bedre version af Steven Jackson, der havde succes hos Rams, men som vandt meget lidt med holdet. St. Louis håber, at Gurley får mere succes med vædderne.

Det kunne vi ikke lide

Der var ikke noget, der for alvor springer i øjnene. Man kan diskutere, om valget af Rob Havenstein var for tidligt – han var generelt anset for at være et fjerderundevalg eller mindre værdigt. Men Rams har brug for en stor, fysiskbetonet “run blocker”, og det er Havenstein fra Wisconsin. Man kan også diskutere, om holdet burde have valgt en wide receiver til en gruppe, der generelt hører til blandt NFLs svageste. Men det er svært at se, at en wideout i denne klasse for alvor ville have opgraderet Rams’ gruppe, sådan som draften faldt ud. Så nej – Rams får ikke sat et navn ind i denne kategori.

Sleeper

Hårdføre Andrew Donnal kommer fra “Offensive tackle U”, Iowa, hvor han under Kirk Ferentz’ kyndige vejledning har udviklet sig til at være en meget poleret offensive tackle. Han er teknisk stærk, han forstår spillets nuancer, og selvom han næppe nogensinde bliver en stærk starter, er han en type, der kan være otte-ni år i NFL som en swing tackle. Rams’ head coach Jeff Fisher mener, at Donnal har været lidt overset, fordi hans tackle-makker hos Iowa var top 5-valget Brandon Scherff.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *