2015 NFL Draft review – Seattle Seahawks

Seattle Seahawks tog et sats på et problembarn, men fandt også en eksplosiv slot receiver i draften. Læs her en analyse af holdets klasse.

Draftklasse

DE Frank Clark, Michigan (2/63)
WR Tyler Lockett, Kansas St. (3/59)
OG Terry Poole, San Diego State (4/130)
OG Mark Glowinski, West Virginia (4/134)
CB Tye Smith, Towson (5/170)
DE Obum Gwacham, Oregon State (5/209)
DT Kristjan Sokoli, Buffalo (6/234)
DB Ryan Murphy, Oregon State (7/248)

Det kunne vi lide

Valget af Tyler Lockett. Han var én af de mest interessante wide receivers i 2015-klassen, fordi han er så adræt, eksplosiv og hurtig – og kan omdanne korte catches til store touchdowns. Han er en enorm playmaker i en lille krop, der før draften skabte lidt af samme summen i NFL-kredse, som Tavon Austin gjorde det for nogle år siden. Som minimum bør Lockett blive en fremragende return-specialist og “gunner” på special-teams. I bedste fald bliver han samtidig en skarp slot receiver.

Det kunne vi ikke lide

Seattle Seahawks har med rette fået på puklen for valget af Frank Clark med holdets første draft pick i 2015. Der er enorme spørgsmålstegn ved mennesket Clark, der både har begået indbrud og været anklaget for vold mod sin kæreste, og som kommer fra et stærkt belastet område i Los Angeles, hvor han var født af en misbrugsmor. Clark kan blive en udmærket “power end”, men det er utroligt, at Seattle valgte ham så tidligt – og meget risikabelt, når talentet trods alt ikke var større. Flere hold havde taget ham helt af deres draft board.

Sleeper

Tye Smith er en klassisk Seahawks-type cornerback. Han er høj (6’1), fyldig (195 pund) og dygtig i press coverage, og derfor kan femterundevalget måske netop dér – i Seattle – få succes, som et andet tidligere femterundevalg, Richard Sherman, også har haft det. Han er langt fra hårdfør nok, men viste fine evner ved The East-West Shrine Game, og pilen peger op for ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *