2015 NFL Draft review – San Diego Chargers

San Diego Chargers fandt mindst et par startere i årets draft, selvom de kun endte med at vælge fem spillere – færrest (sammen med Carolina Panthers) af alle hold.

Draftklasse

RB Melvin Gordon, Wisconsin (1/15)
ILB Denzel Perryman, Miami (2/48)
CB Craig Mager, Texas State (3/83)
OLB Kyle Emmanuel, North Dakota State (5/153)
DT Darius Philon, Arkansas (6/192)

Det kunne vi lide

Chargers kom ikke ud af draften med mere end fem valg men fandt som minimum to sikre startere. Melvin Gordon er en klar opgradering på running back-positionen, og selvom han har begrænset erfaring som pass catcher, så er jeg sikker på, at han ender som tre-down back. Jeg er ikke sikker på, at Chargers havde behøvet at handle to pladser op for at sikre sig Gordon, men at opgive et fjerderundevalg i år og et femterundevalg næste år var en lav pris for at få den spiller, de ønskede. Perryman er en klassisk “thumber”, der tilføjer forsvaret en hård, old school spillestil og flyver fra sidelinje til sidelinje. Han mangler den ideelle størrelse og hurtighed, men det sagde man også om linebackers som Zach Thomas, Jon Beason og Chris Borland.

Det kunne vi ikke lide

Jeg synes ikke, at Chargers står stærkt nok omkring den defensive linje efter draften. Før 2013-draften sendte Chargers dette års syvenderundevalg til Dallas Cowboys for defensive tackle Sean Lissemore, og han har blot startet 10 kampe i to sæsoner. Sjetterundevalget i årets draft blev brugt på Darius Philon, der gik i draften som redshirt sophomore og skal udvikle sig enormt, før han er klar. Både defensive ends Corey Liuget og Kendall Reyes er free agents efter denne sæson, så i værste fald har Chargers brug for tre nye startere næste år.

Sleeper

I ugen op til draften gik flere og flere meldinger på, at Craig Mager kunne gå i tredje runde, og derfor gav vi ham også en plads i vores endelige top 100. Mager, der kommer fra det lille college Texas State, imponerede meget ved East-West Shrine Game, og han har et stort potentiale, der dog kræver coaching og udvikling. Den 22-årige defensive back er hamrende atletisk, og det viste han blandt andet ved NFL Scouting Combine, hvor han løb 4,44 sekunder på 40-yard distancen og hoppede et 38 inches vertikalt spring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *